Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s

Een Hollandse Avond in optima forma: Café Johny’s is komende vrijdag 7 september het decor voor onder meer Django Wagner. De populaire Nederlandse volkszanger is dit weekend de hoofdact in de kroeg van uitbater John Westerik, waar ook Ray Benjamin, H6, Nicky Hakkert en Frans Finke hun stem laten horen. Kaarten zijn tot vrijdagmiddag te koop voor 12,50 euro, ’s avonds aan de deur kost een toegangsticket 15 euro. Het festijn vangt aan om 21.00 uur en er wordt verzocht op tijd te komen: vol is vol! 

Gerelateerde berichten

  • Monumenten, muziek op het Sterplein en Open Dag Hector7 september 2018 Monumenten, muziek op het Sterplein en Open Dag Hector De evenementenkalender meldt voor dit weekeinde allereerst de Hollandse Avond bij café Johny's waar vanavond de populaire Django Wagner de hoofdact zal zijn. Morgen is de Open […]
  • John West bij Café Johny’s31 januari 2018 John West bij Café Johny’s Hij werd bekend door zijn topklassering in het programma Bloed, zweet en tranen en is inmiddels een gevierd artiest die alle grote podia aandoet. Komende vrijdagavond is hij te zien en te […]
  • Veranderingen in Goorse Tourpoule23 juni 2015 Veranderingen in Goorse Tourpoule Wielerliefhebbers uit Goor en omstreken kijken al reikhalzend uit naar 4 juli. De Grand Départ van de Tour de France is dan in ons land, namelijk in Utrecht. In Goor wordt niet gestreden […]
  • Ceciel Land nieuwe koploper in Goorse Tourpoule19 juli 2017 Ceciel Land nieuwe koploper in Goorse Tourpoule Ceciel Land is, met nog vier etappes te gaan, de nieuwe koploper in de Goorse Tourpoule. Dat was tot aan de finish van vanmiddag nog Haaije Dijkstra die na het weekeinde de gele vlag […]
  • Eerste verjaardag Johnys met Yes-R16 maart 2016 Eerste verjaardag Johnys met Yes-R Feest bij Café Johnys. De uitgaansgelegenheid in het centrum van Goor viert dit weekend alweer haar eerste verjaardag. Uitbater John Westerik viert de eerste verjaring met zijn klanten, […]