Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL4

Anouk Schottink is een van de deelnemers aan de nieuwe RTL-4 show The Talent Project, die dit najaar op de vrijdgavonden te zien zal zijn. De in Enter woonachtige zangeres is in Goor bekend van onder meer de muziekschool, de Goorse Sjoowavonden en de Vocal Group The Journey. Drie jaar geleden werd ze in de Reggehof verkozen tot Hoftalent (foto). In het programma, dat wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau, is Schottink na een auditie toegelaten en werd ze 100 dagen gecoached en getraind. In de uitzending is de auditie te zien evenals het uiteindelijke resultaat. Bij Anouk Schottink blijkt die ‘sprong’ een hele grote, is te zien in een aankondigingsfilmpje van The Talent Project dat via deze LINK is te bekijken. (Foto: De Reggehof/Holly Klein Oonk)

Gerelateerde berichten

  • Anouk Schottink grijpt net naast de winst in The Talent Project26 oktober 2018 Anouk Schottink grijpt net naast de winst in The Talent Project Anouk Schottink greep vanavond net naast de winst in The Talent Project. In een live-uitzending op RTL4 deed de 21-jarige zangeres het wederom uitstekend en bleef ze uiteindelijk over met […]
  • Twee kaarten voor de prijs van één voor show Jordan Roy4 januari 2019 Twee kaarten voor de prijs van één voor show Jordan Roy Een speciale actie van De Reggehof aan het begin van dit jaar voor de voorstelling van Jordan Roy van volgende week vrijdag. Wie tot en met komende zondagavond kaarten besteld krijgt er […]
  • Femke Bleeker in RTL-show All Together Now12 mei 2019 Femke Bleeker in RTL-show All Together Now De Goorse Femke Bleeker is op vrijdag 17 mei te zien in het RTL-programma All Together Now. De tegenwoordig in Hengelo woonachtige Bleeker zingt daarin voor een jury van 100 […]
  • Anouk blijft Sjoowavond trouw19 november 2018 Anouk blijft Sjoowavond trouw Anouk Schottink zal ook in de komende editie van de Sjoowavonden in de Goorse Bebsel weer te bewonderen zijn. De zangeres blijft het evenement trouw, ook na haar succes in het […]
  • Goorse miljoenenjacht 3 maart op tv23 februari 2019 Goorse miljoenenjacht 3 maart op tv De uitzending van Miljoenenjacht met een vak uitverkoren Gorenaren is op zondag 3 maart. Vijftig inwoners van Goor uit het postcodegebied 7471 zijn enkele weken geleden uitgekozen om in […]