MKB-onderzoek in de Hof

Dit jaar doet gemeente Hof van Twente mee aan het tweejaarlijkse MKB-onderzoek naar het ondernemersklimaat in verschillende gemeentes. Door dit onderzoek dingt de gemeente ook mee naar de titel ‘MKB-vriendelijkste gemeente 2018. Wethouder Wim Meulenkamp legt uit: “Het gaat er ons vooral om dat we inzicht krijgen in wat we kunnen doen om samen met ondernemers te werken aan een economisch sterke Hof van Twente!”

Alle ondernemers die in 2017 ingeschreven stonden bij de Kamer van Koophandel krijgen per post een uitnodiging om tussen 5 september en 10 oktober mee te doen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova en meet het ondernemersklimaat aan de hand van vier pijlers: de dienstverlening van de gemeente aan ondernemers, het imago van de gemeente, communicatie en beleid van de gemeente, beleving van gemeentelijke lasten. Antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld. Meer informatie is te vinden op www.hofvantwente.nl/ondernemersonderzoek. Hier worden in november ook de resultaten bekend gemaakt. Voor vragen over dit onderzoek kunt u terecht bij Renée Kleywegt, de Accountmanager Bedrijven Gemeente Hof van Twente, via 06 1938 44 89.

 

Gerelateerde berichten

  • Beunders leidt nieuwe ZZP-sectie Goor Collectief15 april 2017 Beunders leidt nieuwe ZZP-sectie Goor Collectief Matthieu Beunders wordt het nieuwe gezicht van de nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief. Deze afdeling van Goorse éénmansbedrijven is opgericht om de ondernemersvereniging ook onderdak te […]
  • Meepraten over duurzaamheid in de gemeente25 oktober 2018 Meepraten over duurzaamheid in de gemeente De gemeente Hof van Twente wil dat inwoners van Goor en omgeving gaan meepraten over duurzaamheid in de gemeente Hof van Twente. Dit in het kader van het doel om in 2035 volledig […]
  • Gorenaar doen boodschappen in eigen kern15 oktober 2015 Gorenaar doen boodschappen in eigen kern Er mogen dan zorgen zijn over leegstand en ambiance in het Goorse centrum, toch doen de Gorenaren vaker boodschappen in de eigen kern. Dat blijkt althans uit onderzoek van  I&O […]
  • Tweede aanhouding in moordzaak ‘Meene’21 januari 2015 Tweede aanhouding in moordzaak ‘Meene’ Een 55-jarige man uit Neede is vanmorgen net voor zevenen aangehouden in een woning in de gemeente Emmen. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 24-jarige man uit […]
  • Politieonderzoek in bosperceel bij Pieter Langendijkstraat10 januari 2019 Politieonderzoek in bosperceel bij Pieter Langendijkstraat De politie heeft gisteravond langdurig onderzoek gedaan in een bosperceel ter hoogte van de Pieter Langendijkstraat. Daarbij werden speurhonden ingezet en zijn er foto's gemaakt van de […]