MKB-onderzoek in de Hof

Dit jaar doet gemeente Hof van Twente mee aan het tweejaarlijkse MKB-onderzoek naar het ondernemersklimaat in verschillende gemeentes. Door dit onderzoek dingt de gemeente ook mee naar de titel ‘MKB-vriendelijkste gemeente 2018. Wethouder Wim Meulenkamp legt uit: “Het gaat er ons vooral om dat we inzicht krijgen in wat we kunnen doen om samen met ondernemers te werken aan een economisch sterke Hof van Twente!”

Alle ondernemers die in 2017 ingeschreven stonden bij de Kamer van Koophandel krijgen per post een uitnodiging om tussen 5 september en 10 oktober mee te doen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova en meet het ondernemersklimaat aan de hand van vier pijlers: de dienstverlening van de gemeente aan ondernemers, het imago van de gemeente, communicatie en beleid van de gemeente, beleving van gemeentelijke lasten. Antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld. Meer informatie is te vinden op www.hofvantwente.nl/ondernemersonderzoek. Hier worden in november ook de resultaten bekend gemaakt. Voor vragen over dit onderzoek kunt u terecht bij Renée Kleywegt, de Accountmanager Bedrijven Gemeente Hof van Twente, via 06 1938 44 89.

 

Gerelateerde berichten