Zwembad en verhuizing gemeentewerf op de tocht

Door een gedwongen extra bezuiniging van twee miljoen euro staan de komst van een nieuw zwembadcomplex en de verhuizing van de gemeentewerf ter discussie. Dat blijkt uit een brief van het college van B en W aan de gemeenteraad. De gemeente heeft minder inkomsten door de economische crisis en daardoor komen volgens wethouder Knuiman de grote projecten op de tocht te staan. De kortingen overtreffen het somberste scenario. De gemeente moet in totaal dus 2 miljoen euro bezuinigen. De gemeente kan overigens jaarlijks wel meer dan een half miljoen extra aan toeristenbelasting binnenhalen als in september een fiat wordt gegeven voor de komst van het bungalowpark. 

Gerelateerde berichten

  • Nieuw Hellig Hendrikje geboren28 april 2009 Nieuw Hellig Hendrikje geboren Een nieuw Hellig Hendrikje is geboren. Na een lange en meeslepende bevalling is in de nacht van zaterdag op zondag¬†Bastien geboren. Zoon van cabaretier Bert Eeftink en zijn geliefde Sabine […]
  • Leetink opent expositie Apollo 100 jaar16 augustus 2019 Leetink opent expositie Apollo 100 jaar Met een druk op een knop waarna een film over de 100-jarige geschiedenis van Apollo werd getoond, is vanmiddag in het Goors Historisch Museum, de jubileumexpositie van de Goorse […]
  • Goorse musicalster kraakt Almelo3 september 2017 Goorse musicalster kraakt Almelo Wie denkt enkel te gaan kijken naar een toneelstuk komt bedrogen uit. "Het verzet kraakt" is een avondvullende beleving in Almelo. De bezoekers worden vanaf hun eerste stap op het […]
  • Sterrenweekend strikt ook Monique Smit26 april 2011 Sterrenweekend strikt ook Monique Smit De organisatie van het Sterrenweekend heeft na het Volendamse duo Nick en Simon nog een artiest uit het palingdorp naar Goor weten te lokken. Monique Smit (foto) is op de zaterdagmiddag de […]
  • tenkatedelmetaal9 maart 2013 Ten Kate start met inkoop edelmetaal Tinus ten Kate heeft zijn winkel aan de Spechthorstdwarsweg uitgebreid. In de winkel bij Jumbo Teak is de Gorenaar gestart met Ten Kate Edelmetaal. Ten Kate koopt gouden en zilveren […]