Judoka Waszink wint goud in Emmen

img_0052

Carmo Waszink heeft een gouden plak behaald tijdens de internationale Multi Nations Judokampioenschappen. De Goorse judoka wist in Emmen in de categorie tot 36 kilogram zijn concurrenten van de titel af te houden. Verder werden er nog zes andere medailles in de wacht gesleept door de judoka`s uit ‘t Twentse Haagje. Onder hen ook Veerle van der Donk. Zij wist als enige meisje een medaille te grijpen. Ze won zilver in de categorie tot 35 kilogram.

de20enige20vrouwelijke20deelnemer20van20diepenheim20veerle20van20der20donk20op20een20mooie202e20plaats

Gerelateerde berichten

  • img_507519 maart 2012 Van den Einde en Koops winnen opnieuw Gorenaren Joop van den Einde en Robin Koops hebben voor de tweede keer op rij prestigueze rally 'De Nacht van het Oosten' gewonnen. Na een slopende en eneverende nachtrit met veel Twentse […]
  • Twee eerste prijzen apollo’s drumfanfare in Enschede8 oktober 2016 Twee eerste prijzen apollo’s drumfanfare in Enschede Een toppprestatie van Apollo’s Drum- en Showfanfare vandaag in Enschede. het korps onder leiding van dirigent Jan Thravalos won twee maal de eerste prijs gewonnen tijdens het Mars- en […]
  • Gemeente koploper in bouwlegesdaling16 augustus 2010 Gemeente koploper in bouwlegesdaling Niet alles wordt duurder. Zo blijkt uit cijfers van de vereniging Eigen Huis dat de gemeente Hof van Twente in Nederland de grootste daling kent in de prijs van een kleine bouwvergunning […]
  • Marginale rol Goor op kieslijst D6629 oktober 2013 Marginale rol Goor op kieslijst D66 De lokale afdeling van D66 heeft maandagavond de definitieve kieslijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Dat gebeurde bij de algemene afdelingsvergadering in […]
  • Sleutels gevonden Mossendamsweg6 juli 2018 Sleutels gevonden Mossendamsweg Op de Mossendamsweg is een sleutelbos gevonden, met daaraan onder andere een Opel-sleutel. Mist u deze, neem dan contact op met 06-42102691.