Oecumenische vredesdienst in Hofkerk

Op zondag 16 september vindt in de Hofkerk in Goor de oecumenische vredesdienst plaats als begin van de landelijke vredesweek 2018.Thema van de vredesdienst is Kom bij elkaar en vertel! In de dienst zullen mensen uit verschillende generaties, culturen en geloven hun verhaal vertellen over wat de nood bij vluchtelingen bij hen oproept. De dienst in de Hofkerk begint om 10.00 uur en voor de kinderen is er kindernevendienst. Na afloop is er koffie en thee en gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Gerelateerde berichten

  • Klimaatpelgrims in Goor voor geloof en zorg voor de planeet1 oktober 2021 Klimaatpelgrims in Goor voor geloof en zorg voor de planeet De klokken van de Hofkerk luidden iets na vieren toen de 31 klimaatpelgrims vanaf de Stadslandbouw richting de Hofkerk liepen. Een bont gezelschap van Polen. Duitsers, Zweden en […]
  • In  gesprek over geloof en duurzaamheid25 september 2021 In gesprek over geloof en duurzaamheid In de Hofkerk in Goor worden in het najaar drie avonden georganiseerd over geloof en duurzaamheid. Wat hebben ze met elkaar te maken? Gaat de bijbel alleen maar over mensen of ook over de […]
  • Oecumenische vredesdienst Hofkerk16 september 2021 Oecumenische vredesdienst Hofkerk Komende zondag vindt de jaarlijkse oecumenische vredesdienst plaats, die dit jaar in het teken staat van het klimaat. In De Hofkerk werken leden mee van de Anglicaanse Gemeente Twente, de […]
  • Hofkerk en museum geopend tijdens Monumentendagen10 september 2021 Hofkerk en museum geopend tijdens Monumentendagen Morgen en overmorgen zijn in Goor alleen de Hofkerk em het Goors Historisch Museum geopend in het kader van de Open Monumentendagen in Goor. Onder de titel ‘Ontmoeten en meedoen’ is in en […]
  • Oald Goor: Poelsbeek in optima forma18 april 2021 Oald Goor: Poelsbeek in optima forma Een heerlijk gevoel voor de redacteuren van Oald Goor om weer af te dalen naar de koffer met oude prenten uit het begin van vorige eeuw. De Diepenheimseweg in volle glorie. Op deze […]