Monumenten, muziek op het Sterplein en Open Dag Hector

De evenementenkalender meldt voor dit weekeinde allereerst de Hollandse Avond bij café Johny’s waar vanavond de populaire Django Wagner de hoofdact zal zijn. Morgen is de Open Monumentendag met onder meer activiteiten bij De Braakmolen en de openstelling van de Hofkerk die ook weer beklommen kan worden. Morgen is ook de Open Dag van SV Hector met allerhande (voetbal-) spelen voor de jeugd op ’t Doesgoor. Vanaf 19:00 uur is het feest op het Sterplein met vijf bands tijdens de eerste editie van ‘Vrienden op het Sterplein’. De Goorse voetbalclubs spelen de tweede bekerwedstrijd in het nieuwe seizoen. Vanavond gaat Twenthe op bezoek bij Diepenheim. Komende zondag speelt Hector thuis tegen Rood Zwart en speelt GFC uit bij sv Delden.

Gerelateerde berichten

  • Open Monumentendag en beachsoccer…8 september 2017 Open Monumentendag en beachsoccer… De activiteiten in het komende weekeinde staan voor een groot deel in het teken van Open Monumentendag. De Goorse Braakmolen (foto) is morgen vanaf 10.00 te bezichtigen. Molenaars zijn […]
  • Open Monumentendagen gaan door6 september 2020 Open Monumentendagen gaan door De Open Monumentendagen gaan dit jaar in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente, ondanks het Corona-virus, wel door. Volgend weekeinde (12 en 13 september) zijn er bezichtigingen […]
  • Volop muziek in de Reggehof en op het Sterplein13 september 2019 Volop muziek in de Reggehof en op het Sterplein Goor doet zijn muzikale status ook dit weekeinde weer volop eer aan met veel muziek in het theater en in het centrum. Vanavond is er in De Reggehof het evenement 'Geluk in 'n tuk' waarbij […]
  • Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s3 september 2018 Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s Een Hollandse Avond in optima forma: Café Johny's is komende vrijdag 7 september het decor voor onder meer Django Wagner. De populaire Nederlandse volkszanger is dit weekend de hoofdact in […]
  • Hofkerk en Braakmolen openen de deuren2 september 2015 Hofkerk en Braakmolen openen de deuren De Goorse blikvangers tijdens de Open Monumentendagen zijn traditioneel De Braakmolen en De Hofkerk. Ook het graf van Thomas Ainsworth op de begraafplaats aan de Laarstraat trekt veel […]