Politie staakt berichtgeving

Een opmerkelijk Facebook-bericht van de Politie Hof van Twente vandaag. De agenten gaan de berichtgeving op social media voor onbepaalde tijd minimaliseren. Dit om de acties voor een betere CAO kracht bij te zetten. De dienders vinden de werkdruk veel te hoog en willen dat daar wat aan gedaan wordt door de overheid. Ondanks de acties gaat Open- en Veiligheids-dag op zaterdag 29 september wel door in Goor. Dan zullen diverse presentaties en demonstraties te zien zijn waarbij het publiek de mogelijkheid krijgt om mee te kijken met de politie en de ME. Ook de Goorse brandweer houdt dan presentaties en er zijn activiteiten voor kinderen rondom en in het politiebureau.

Gerelateerde berichten

  • Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente11 oktober 2017 Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente De politie Hof van Twente organiseert komende vrijdag een speciale 'volgdienst'. Daarin kunnen via social media alle activiteiten en meldingen worden gevolgd van de dienders in Goor en […]
  • Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht10 augustus 2017 Getuigen van diefstal aan de Wijnkamp gezocht De politie Hof van Twente is op zoek naar ooggetuigen van een diefstal, woensdagmiddag aan de Wijnkamp in Goor. Toen werd tussen 13.00 en 15.00 uur gestolen uit een voertuig. "Heeft u wat […]
  • Politie waarschuwt voor oplichters in Goor7 augustus 2017 Politie waarschuwt voor oplichters in Goor Onder de noemer 'te mooi om waar te zijn', waarschuwt de politie Hof van Twente op hun Facebookpagina voor oplichters en dan met name in Goor en omgeving. "Als iets te mooi is om waar te […]
  • Inbrekers skimmen gestolen tankpassen30 november 2017 Inbrekers skimmen gestolen tankpassen In diverse vrachtwagens en bedrijfsbussen in Goor en omgeving is in het afgelopen weekeinde ingebroken. Zo was het bijvoorbeeld weer twee keer raak op het Goorse bedrijventerrein […]
  • Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven9 augustus 2017 Elektrische fietsen blijken gewilde prooi voor dieven Middenin het Goorse centrum zijn woensdagochtend twee elektrische fietsen ontvreemd. Tussen 11.00 en 11.15 hebben dieven toegeslagen bij de overkapping van het voormalige pand van […]