Twenthe wint ondanks matige tweede helft van Diepenheim

De Tricolores hebben vandaag voor de tweede keer gewonnen in de beker. Op het net opgeleverde kunstgras van Diepenheim werd het 1-3. Twenthe speelde de eerste helft makkelijker dan Diepenheim. Het duurde twintig minuten voordat Wouter Leusink de eerste treffer aantekende. Een minuut later kon de aanvoerder van Diepenheim, Mark Jansen, de gelijkmaker scoren, alleen deed hij dat niet. Nog voor rust zorgden Simon Hevink en Job Vaarhorst voor de tweede en derde treffer. Na rust kwam Twenthe slap uit de kleedkamer en lieten ze de tegenstanders uit Diepenheim via Hielke Haan nog de 1-3 maken. Daarna kreeg de thuisploeg nog een paar grote kansen, alleen gingen die er niet in.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe boekt belangrijke zege op Victoria10 maart 2019 Twenthe boekt belangrijke zege op Victoria Twenthe heeft zondagmiddag belangrijke punten gepakt tegen Victoria'28. Op het doorweekte kunstgrasveld van Twenthe werd het 4-0 voor de thuisploeg. De eerste kans, al vroeg in de […]
  • Twenthe verliest ruim van Saasveldia7 oktober 2018 Twenthe verliest ruim van Saasveldia Twenthe leed vanmiddag in Saasveld de tweede competitie-nederlaag in het prille voetbalseizoen. Tegen Saasveldia met 5-1 verloren. De Goorse Tricolores begonnen goed aan het duel en kregen […]
  • Gelukkige zege Twenthe op Avanti Wilskracht26 april 2015 Gelukkige zege Twenthe op Avanti Wilskracht In een kansrijk en open duel wist Twenthe uit tegen Avanti Wilskracht geflatteerd met 1-2 te winnen. Vanaf het begin waren er over en weer ¬†goede kansen op de openingstreffer. Waar Avanti […]
  • GFC zet Hector simpel opzij in laatste derby28 april 2019 GFC zet Hector simpel opzij in laatste derby GFC heeft de derby tegen Hector makkelijk gewonnen. De zwak spelende ploeg van Mark Dijkstra werd met 4-1 aan de kant gezet. Na twee minuten zette Edo Schnieder de eerste treffer op het […]