Twenthe wint ondanks matige tweede helft van Diepenheim

De Tricolores hebben vandaag voor de tweede keer gewonnen in de beker. Op het net opgeleverde kunstgras van Diepenheim werd het 1-3. Twenthe speelde de eerste helft makkelijker dan Diepenheim. Het duurde twintig minuten voordat Wouter Leusink de eerste treffer aantekende. Een minuut later kon de aanvoerder van Diepenheim, Mark Jansen, de gelijkmaker scoren, alleen deed hij dat niet. Nog voor rust zorgden Simon Hevink en Job Vaarhorst voor de tweede en derde treffer. Na rust kwam Twenthe slap uit de kleedkamer en lieten ze de tegenstanders uit Diepenheim via Hielke Haan nog de 1-3 maken. Daarna kreeg de thuisploeg nog een paar grote kansen, alleen gingen die er niet in.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe verliest ruim van Saasveldia7 oktober 2018 Twenthe verliest ruim van Saasveldia Twenthe leed vanmiddag in Saasveld de tweede competitie-nederlaag in het prille voetbalseizoen. Tegen Saasveldia met 5-1 verloren. De Goorse Tricolores begonnen goed aan het duel en kregen […]
  • Gelukkige zege Twenthe op Avanti Wilskracht26 april 2015 Gelukkige zege Twenthe op Avanti Wilskracht In een kansrijk en open duel wist Twenthe uit tegen Avanti Wilskracht geflatteerd met 1-2 te winnen. Vanaf het begin waren er over en weer ¬†goede kansen op de openingstreffer. Waar Avanti […]
  • GFC boekt verdiende zege in Beckum12 november 2017 GFC boekt verdiende zege in Beckum GFC gaf vandaag de ongeslagen status weer extra glans door een verdiende zege op TVO in Beckum. Het inhaalduel werd met 1-3 gewonnen. Bij rust was het 1-1. GFC had al na een halve minuut […]
  • Sterk Twenthe eenvoudig langs Warnsveldse Boys7 mei 2017 Sterk Twenthe eenvoudig langs Warnsveldse Boys Warnsveldse Boys had in eigen huis niets in te brengen tegen een oppermachtig Twenthe. Voor rust was Twenthe mild door slechts twee keer te scoren uit een veelvoud aan kansen. […]