Mercom derde bij golftoernooi

De Lions Club Goor, Markelo en Diepenheim heeft deze week haar achtste benefiet Pitch & Putt toernooi georganiseerd voor de ondernemers uit de Hof van Twente. Er werd aan het toernooi deelgenomen door 66 personen verdeeld over het maximaal toegestane aantal van 18 flights. De wisselbokaal werd deze keer nipt gewonnen door het team van de Keujer Makelaars uit Markelo (foto), die vorige jaar als goede tweede waren geëindigd. Het team van Plus Blankhorst, eveneens uit Markelo, greep het zilver. De derde plek moest vanwege een gelijke score worden gedeeld door Mercom BV uit Goor en H&A Regiobank uit Markelo. De netto-opbrengst van dit toernooi zal door de Lions worden besteed voor een aantal goede doelen.

 

Gerelateerde berichten

  • Sepa uit Goor wint golftoernooi Lions4 september 2016 Sepa uit Goor wint golftoernooi Lions De Lions Club Goor, Markelo en Diepenheim, heeft haar jaarlijkse zesde benefiet Pitch & Putt toernooi georganiseerd voor de ondernemers uit de Hof van Twente. Er werd aan het […]
  • ITS wint jaarlijkse golfwedstrijd Hofondernemers7 september 2015 ITS wint jaarlijkse golfwedstrijd Hofondernemers De jaarlijkse ondernemerswedstrijd bij Pitch & Putt in Diepenheim is dit jaar opnieuw gewonnen door een Goors bedrijf. ITS Office Supplies van Jan Reef (foto) was de sterkste onder de […]
  • 1500 euro voor de voedselbank10 september 2017 1500 euro voor de voedselbank De Lions Club Goor heeft haar jaarlijkse benefiettoernooi georganiseerd. Op de pitch-en puttbaan in Diepenheim speelden de ondernemers uit Goor en omgeving voor het goede doel. De […]
  • Bridgedrive Lions Club bij De Bebsel1 maart 2019 Bridgedrive Lions Club bij De Bebsel Voor de 19e achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Deze drive, die een begrip in de regio is geworden, wordt […]
  • Lions Club schenkt laptops aan vluchtelingen24 juli 2017 Lions Club schenkt laptops aan vluchtelingen De leden van de Lions Club Goor-Markelo-Diepenheim hebben vanaf het begin van dit jaar 15 laptops bijeen gebracht die kunnen worden gebruikt door vluchtelingen in Goor en omgeving. De […]