Bloemen voor bridgekampioenen

Bridgeclub Niet Kwetsbaar heeft deze week haar clubkampioenen in het zonnetje gezet op de jaarlijkse ledenvergadering. Bloemen dus voor de dames Trudy en Louise Vrielink, die zich tot kampioen wisten te kronen. Tevens besteedde voorzitter Margaret Langeler aandacht aan het vertrek van Loek Sielias uit de technische commissie. Loek heeft een, zeer gewaardeerde, jarenlange staat van dienst in diverse functies in de bridgeclub. Niet Kwetsbaar begint een nieuw seizoen met de speelavonden op dinsdag. Daarnaast gaat 20 september ook het viertal bridgen op donderdagmiddag eens per twee weken weer van start. Hier zijn ook niet leden van Niet Kwetsbaar welkom. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Piet ten Have (06-57283380) of Margaret Langeler (06-39145065).

Gerelateerde berichten

  • Wisseltrofee Hof van Twente Bridge naar Diepenheim10 april 2015 Wisseltrofee Hof van Twente Bridge naar Diepenheim De wisseltrofee van De Hofdrive, het door de elf gezamenlijke bridgeclubs in de Hof van Twente georganiseerde Bridgetoernooi, is gewonnen door Ineke de Boer en Willy Hondelink uit […]
  • Hofdrive bij De Bebsel20 maart 2015 Hofdrive bij De Bebsel De 11 gezamenlijke bridgeclubs in de Hof van Twente organiseren ook dit jaar weer de zogenoemde Hofdrive. De Goorse Bridge-club Niet Kwetsbaar was vorig jaar de winnaar en heeft de […]
  • Zomerbridgen in hockeykantine16 mei 2016 Zomerbridgen in hockeykantine De Goorse Bridgeclub Niet Kwetsbaar begint komende dinsdag weer met de eerste van een achttal zomerbridgedrives op de dinsdagavonden. Die worden gehouden in de kantine van de Goorse Mixed […]
  • Broenink en Zunnebeld winnen Hofdrive wederom22 februari 2018 Broenink en Zunnebeld winnen Hofdrive wederom De Hof van Twente Hofdrive is ook dit jaar met succes afgerond. De zaal van De Bebsel was bezet met 62 bridgeparen die streden om de Hof van Twente trofee. Wederom ging de winst naar Huub […]
  • Derde lustrum benefiet bridgedrive2 maart 2015 Derde lustrum benefiet bridgedrive Voor de vijftiende achtereenvolgende keer organiseert kaartvereniging de Lions club Goor haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Als te doen gebruikelijk wordt de dag ook dit jaar bij de […]