Dolf Reusink bij Vrouwen van Nu

Ook de Vrouwen van Nu zijn terug van zomerreces. Op woensdag 19 september 2018 starten ze met de eerste afdelingsavond van het nieuwe seizoen. Deze keer is Dolf Ruesink uitgenodigd. Hij is bekend als redacteur voor speciale projecten in Tubantia. Hij zal ons deze avond vertellen over zijn ontmoetingen met beroemdheden zoals topsporters, popartiesten, wereldleiders, kunstenaars enzovoorts. U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom in de Klokkenkamp. Aanvang afdelingsavond 19.45 uur.

Gerelateerde berichten

  • Vrouwen van Nu in de ban van ondergoed12 oktober 2017 Vrouwen van Nu in de ban van ondergoed De Vrouwen van Nu hebben weer een afdelingsavond belegd. Komende woensdag komt Wietse van Houten verhalen over de historie en nostalgie van het ondergoed. Als oud directeur van een groot […]
  • Jan Terlouw in De Klokkenkamp6 april 2017 Jan Terlouw in De Klokkenkamp Hoog bezoek bij de Vrouwen van Nu in De Klokkenkamp op woensdag 19 april. Tijdens de laatste afdelingsavond komt voormalig vice-premier van Nederland, Jan Terlouw, naar Goor. De nu […]
  • Thomasse naar de Vrouwen van Nu9 april 2018 Thomasse naar de Vrouwen van Nu Jos Thomasse heeft de eer om de laatste afdelingsavond van Vrouwen van Nu van dit seizoen te verzorgen. Middels de komische conference Vorst aan Tafel laat hij ongetwijfeld de leden lachen […]
  • Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu10 september 2016 Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu Ook de Vrouwen van Nu zijn uit hun zomerslaap herrezen. Op donderdag 15 september verzorgt Aaltsje Ypeij een muziekquiz met vragen voor jong en oud. Aaltsje is een vrouwelijke DJ en laat […]
  • Vrouwen van Nu met notaris9 oktober 2018 Vrouwen van Nu met notaris Op de afdelingsavond van donderdag 18 oktober 2018 zal notaris Wim Rouwenhorst van notarisbureau Rouwenhorst & Rouwenhorst uit Delden de leden van Vrouwen van Nu informeren over […]