Alleman trapt af met Mirrewinter

Filmhuis Alleman kiest voor een koude start na deze warme zomer. Ze trappen af met de film Mirrewinter, the Movie. De oorlogsfilm uit 2018 is een verfilming van het boek ‘Mirrewinter op het Platteland’ van Gert-Jan Oplaat uit Markelo en is voor een deel in Goor opgenomen. Entree € 10,00 inclusief koffie of thee voorafgaand aan de film. Een deel van de opbrengst vloeit terug naar de makers van de film. De film wordt vertoond op vrijdag 28 september om 20.00 uur. 

 

Gerelateerde berichten

  • Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis19 februari 2018 Filmopnames Mirrewinter bij voormalig gemeentehuis Het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor was dit weekeinde het decor voor filmopnames van de film Mirrewinter. De verfilming van het gelijknamige boek van Markeloër Gert […]
  • Alleman vertoont Im Labyrinth des Schweigens28 april 2016 Alleman vertoont Im Labyrinth des Schweigens Ook in de maand mei is Filmhuis Alleman op de dinsdag geopend. Komende dinsdag vertoont de Goorse bios de film Im Labyrinth des Schweigens. In deze film uit 2014 Belichten de makers een […]
  • Filmhuis Alleman draait Selma30 september 2015 Filmhuis Alleman draait Selma Filmhuis Alleman opent na een zomerreces ook weer haar deuren. De Goorse bioscoop, die deze zomer ook tijdelijk naar buiten werd verplaatst, is op dinsdag 6 oktober weer geopend. Dan wordt […]
  • Filmhuis Alleman stelt Sint ook centraal28 november 2015 Filmhuis Alleman stelt Sint ook centraal Ook Filmhuis Alleman is in de ban van Sinterklaas. Wil je niet na het zien van het Sinterklaasjournaal en het Goorse Sinterklaasverhaal nog meer rondom de goedheiligman zien, trek dan […]
  • Alleman draait Taxi Teheran11 december 2015 Alleman draait Taxi Teheran Filmhuis Alleman toont dinsdag de film Taxi Teheran (2015). Jafar Panahi rijdt als taxichauffeur door de levendige en kleurrijke straten van Teheran. Met een kleine camera op het dashboard […]