Nieuw aanbod Creatief Centrum

De zomervakantie zit er weer op en is het tijd om te starten met een nieuw seizoen bij het Creatief Centrum in De Reggehof. Op de rol het vertrouwde programma: theater voor volwassenen, 4 Kids de Kunstwerkplaats en Tekenen en Schilderen, Schminken voor Volwassenen en de Schrijverswerkplaats. Ook een nieuw aanbod: Fotografie voor zowel kinderen als volwassenen en Medialab 4 Kids. De komende weken zullen de medewerkers hun programma presenteren. Nu al nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie? Laat het ons weten via creatiefcentrum@nullreggehof.nl of kijk op de website.

 

 

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Open middagen Creatief Centrum3 mei 2018 Open middagen Creatief Centrum Op alle donderdagmiddagen in mei 2018 kunnen kinderen van de basisscholen meedoen met open theaterlessen bij De Reggehof in Goor. De lessen zijn van 15.30-17.00 uur en staan onder leiding […]
  • Heb jij een idee voor het Creatief Centrum?22 juli 2018 Heb jij een idee voor het Creatief Centrum? Het Creatief Centrum van De Reggehof organiseert als elk jaar ook dit seizoen weer creatieve en kunstzinnige cursussen en workshops voor jong en oud. Op dit moment is het theater bezig met […]
  • Nieuw aanbod Creatief Centrum5 januari 2017 Nieuw aanbod Creatief Centrum Een nieuw jaar, een nieuwe start. Bij De Reggehof staat een aantal nieuwe cursussen op de rol. In het Creatief Centrum kunnen mensen in de komende maanden hun talenten en kunsten etaleren. […]
  • Fissa, Vuurvogel en Roodkapje3 maart 2017 Fissa, Vuurvogel en Roodkapje Op de evenementenkalender voor het weekeinde staat allereerst de komst van staatssecretaris Jette Klijnsma die vanmiddag op 't Doesgoor is. Vanavond is er in theater De Reggehof een […]