Nieuw aanbod Creatief Centrum

De zomervakantie zit er weer op en is het tijd om te starten met een nieuw seizoen bij het Creatief Centrum in De Reggehof. Op de rol het vertrouwde programma: theater voor volwassenen, 4 Kids de Kunstwerkplaats en Tekenen en Schilderen, Schminken voor Volwassenen en de Schrijverswerkplaats. Ook een nieuw aanbod: Fotografie voor zowel kinderen als volwassenen en Medialab 4 Kids. De komende weken zullen de medewerkers hun programma presenteren. Nu al nieuwsgierig geworden of wilt u meer informatie? Laat het ons weten via creatiefcentrum@nullreggehof.nl of kijk op de website.

 

 

Gerelateerde berichten

  • Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch15 april 2021 Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch Om de drempel voor startende leerlingen tijdens de lockdown te verlagen is er bij Home of Talents tijdelijk geen opzegtermijn als blijkt dat de online-opzet na enkele lessen toch niet […]
  • Klankbordgroep Home of Talents9 maart 2021 Klankbordgroep Home of Talents Home of Talents is in de zomer van 2020 van start gegaan als samenwerkingsverband tussen Muziekschool Hof van Twente en Creatief Centrum de Reggehof. Om beter in te kunnen spelen op de […]
  • Open Dag Home of Talents corona-proof8 september 2020 Open Dag Home of Talents corona-proof Komende zaterdag, 12 september, is er de Open Dag van het nieuwe Home of Talents, de verzamelnaam van de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof. De oude vertrouwde Open Dag […]
  • Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen22 augustus 2020 Home of Talents met nieuwe website klaar voor nieuw seizoen Het nieuwe Kunsteducatiecentrum Home of Talents is klaar voor het nieuwe seizoen. Onder deze nieuwe naam gaat de muziekschool en het creatief centrum van De Reggehof verder en is ook een […]
  • Coronacrisis: ontslagen bij De Reggehof.4 augustus 2020 Coronacrisis: ontslagen bij De Reggehof. Bij De Reggehof zal twee-derde van het vaste personeel worden ontslagen. Het theater en evenementencentrum is zwaar getroffen door de Coronacrisis. Het betreft in dit geval met name het […]