Top.NL zingt weer volop

Bij het koor Top.NL is de vakantie ook weer afgelopen. Het Goorse genootschap is altijd op zoek naar nieuwe aanwas en dus zijn zangers met of zonder ervaring welkom. Elke maandagavond worden popliedjes gezongen in de kleine zaal van De Reggehof van 20:30 uur tot 22:00 uur. Daarna kan er nog wat gedronken worden in de foyer. Top.NL is ook actief zondag in Delden. Verdere informatie kun je vinden op www.popkoortop.nl

Gerelateerde berichten

  • Open repetitie TOP.nl4 oktober 2018 Open repetitie TOP.nl Het Goorse zangkoor Popkoor TOP.NL heeft maandag een open repetitie in de kleine zaal van de Reggehof. Voor diegene die graag zingen een mogelijkheid om te zien hoe een repetitieavond van […]
  • Nieuw Goors koor: LEF12 september 2017 Nieuw Goors koor: LEF Een fonkelnieuw koor zal vandaag in Goor het levenslicht zien met de eerste repetitie bij kinderboerderij Het Kukelnest. LEF is de naam van een nieuwe Vocal-group die nu al 15 leden telt. […]
  • Onze Stem blijft groeien18 april 2018 Onze Stem blijft groeien De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem blijft groeien. Dat werd duidelijk tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Onze Stem blijkt een regionale functie te hebben met leden die […]
  • Onze Stem bestaat 90 jaar13 oktober 2014 Onze Stem bestaat 90 jaar Een heuglijke dag vandaag voor de zangers en zangeressen van Onze Stem. De Goorse zang en oratoriumvereniging bestaat vandaag precies 90 jaar. Het gemengde zangkoor werd op 13 oktober van […]
  • Muziekschool start met seniorenkoor overdag6 september 2017 Muziekschool start met seniorenkoor overdag De muziekschool Hof van Twente start komende maandag met een koor voor senioren die vooral overdag zullen zingen. Hiermee wordt een wens vervuld en aan diverse verzoeken voldaan om een […]