Top.NL zingt weer volop

Bij het koor Top.NL is de vakantie ook weer afgelopen. Het Goorse genootschap is altijd op zoek naar nieuwe aanwas en dus zijn zangers met of zonder ervaring welkom. Elke maandagavond worden popliedjes gezongen in de kleine zaal van De Reggehof van 20:30 uur tot 22:00 uur. Daarna kan er nog wat gedronken worden in de foyer. Top.NL is ook actief zondag in Delden. Verdere informatie kun je vinden op www.popkoortop.nl

Gerelateerde berichten

  • Zingen mag weer: Open repetitie Top.nl25 november 2021 Zingen mag weer: Open repetitie Top.nl Het Goorse popkoor Top.nl is weer volop actief na een lange muziekloze periode en is nu op zoek naar nieuwe leden die het leuk vinden om een breed repertoire aan popnummers te zingen. […]
  • Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start26 augustus 2021 Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start Na een lange 'koorloze' coronaperiode zijn de meeste Goorse koren weer volop bezig. Zo ook smartlappenkoor Ditis Goorus dat na ruim 20 jaar de naam en het logo van het koor heeft […]
  • Onze Stem weer actief3 juli 2021 Onze Stem weer actief De leden van Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zij na een lange coronaperiode ook weer begonnen. Herberg de Pot was plaats van handeling voor de eerste repetitie onder leiding van […]
  • Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie28 oktober 2020 Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie Jeugdkoor Kick It bestaat deze week alweer één jaar. Om dit te vieren is er vrijdag een open repetitie. "We willen graag alle jeugd laten ervaren hoe gaaf het is om samen te zingen", laat […]
  • Open repetitie TOP.nl4 oktober 2018 Open repetitie TOP.nl Het Goorse zangkoor Popkoor TOP.NL heeft maandag een open repetitie in de kleine zaal van de Reggehof. Voor diegene die graag zingen een mogelijkheid om te zien hoe een repetitieavond van […]