Sportschoen verloren omgeving Schoolstraat

Een sportschoen, met daarin een op maat gemaakte orthopedische zool, is afgelopen donderdag zoekgeraakt in de omgeving van de Schoolstraat. Heeft u deze gevonden, neem dan contact op met 06-29492417. 

Gerelateerde berichten

  • Hondje Dommel vermist21 januari 2019 Hondje Dommel vermist Dommel is sinds gisteren vanaf de Stoevelaarsweg vermist. Dommel is een teefje van 1 jaar oud en heeft een zwarte vacht. Heeft u Dommel gezien, neem dan contact op met 06-16288822.
  • Telefoon verloren in bus Goor-Holten8 december 2018 Telefoon verloren in bus Goor-Holten Jorrin heeft afgelopen donderdag zijn mobiele telefoon verloren in de bus van Goor naar Holten. Het betreft een Samsung J5 in een zwart hoesje met daarop stickers van Dieka Markelo. Heeft […]
  • Jas zoekgeraakt bij Johnys (update)10 december 2018 Jas zoekgeraakt bij Johnys (update) Bij Johnys is zaterdag een jas verwisseld of ontvreemd. Het gaat om een jas van het merk Bruno Banani. In één van de zakken zat ook een portemonnee. Heeft u per ongeluk de verkeerde jas […]
  • Pim zoekt zijn portemonnee20 oktober 2018 Pim zoekt zijn portemonnee Pim is zijn portemonnee, met daarin onder andere een OV-jaarkaart en een bankpasje, verloren toen hij op weg was van de Probin naar de Van Coeverdenstraat. Als u deze heeft gevonden neem […]
  • Jas zoekgeraakt bij Johny`s22 oktober 2018 Jas zoekgeraakt bij Johny`s Iemand heeft waarschijnlijk zaterdag de verkeerde jas meegenomen bij café Johny`s. Het gaat om een donker groene winterjas met capuchon van het merk Non Grada. Heeft u de verkeerde jas of […]