Sportschoen verloren omgeving Schoolstraat

Een sportschoen, met daarin een op maat gemaakte orthopedische zool, is afgelopen donderdag zoekgeraakt in de omgeving van de Schoolstraat. Heeft u deze gevonden, neem dan contact op met 06-29492417. 

Gerelateerde berichten

  • Etui met sleutels gezocht28 mei 2019 Etui met sleutels gezocht Erwin is op zoek naar zijn etui met daarin een aantal sleutels. Het etui is zwart van kleur en hij is deze verloren in de buurt van De Whee / Spechthorst. Heeft u deze gevonden, neem dan […]
  • Hondje Dommel vermist21 januari 2019 Hondje Dommel vermist Dommel is sinds gisteren vanaf de Stoevelaarsweg vermist. Dommel is een teefje van 1 jaar oud en heeft een zwarte vacht. Heeft u Dommel gezien, neem dan contact op met 06-16288822.
  • Huissleutel verloren weg Goor-Delden28 april 2019 Huissleutel verloren weg Goor-Delden Tijdens een fietstocht van Goor richting Delden is een huissleutel zoekgeraakt. Aan de huissleutel zit een fotoblokje een een winkelmuntje. Heeft u deze gevonden, neem dan contact op met […]
  • Telefoon verloren in bus Goor-Holten8 december 2018 Telefoon verloren in bus Goor-Holten Jorrin heeft afgelopen donderdag zijn mobiele telefoon verloren in de bus van Goor naar Holten. Het betreft een Samsung J5 in een zwart hoesje met daarop stickers van Dieka Markelo. Heeft […]
  • Jas zoekgeraakt bij Johnys (update)10 december 2018 Jas zoekgeraakt bij Johnys (update) Bij Johnys is zaterdag een jas verwisseld of ontvreemd. Het gaat om een jas van het merk Bruno Banani. In één van de zakken zat ook een portemonnee. Heeft u per ongeluk de verkeerde jas […]