Sportschoen verloren omgeving Schoolstraat

Een sportschoen, met daarin een op maat gemaakte orthopedische zool, is afgelopen donderdag zoekgeraakt in de omgeving van de Schoolstraat. Heeft u deze gevonden, neem dan contact op met 06-29492417. 

Gerelateerde berichten

  • Jas zoekgeraakt bij Johny`s22 oktober 2018 Jas zoekgeraakt bij Johny`s Iemand heeft waarschijnlijk zaterdag de verkeerde jas meegenomen bij café Johny`s. Het gaat om een donker groene winterjas met capuchon van het merk Non Grada. Heeft u de verkeerde jas of […]
  • Jorn zoekt zijn sleutelbos (Update)10 oktober 2018 Jorn zoekt zijn sleutelbos (Update) Jorn is gisteren zijn sleutelbos verloren toen hij onderweg was van de Kloosterlaan naar het centrum. Aan de sleutelbos zitten twee druppels (een zwarte en een paarse) en twee sleutels. […]
  • Pim zoekt zijn portemonnee20 oktober 2018 Pim zoekt zijn portemonnee Pim is zijn portemonnee, met daarin onder andere een OV-jaarkaart en een bankpasje, verloren toen hij op weg was van de Probin naar de Van Coeverdenstraat. Als u deze heeft gevonden neem […]
  • Jeannette zoekt haar telefoon18 augustus 2018 Jeannette zoekt haar telefoon Jeannette is haar telefoon kwijtgeraakt. Het gaat om een telefoon van het merk Samsung. Ze is deze verloren op weg van Het Gijmink naar De Whee. Heeft u deze gevonden, neem dan contact met […]
  • OV-chipkaart gevonden10 september 2018 OV-chipkaart gevonden In de omgeving van Goor is een OV-chipkaart gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met 06-46671772.