Rood Zwart wint van onmachtig Hector

Hector heeft ook de tweede bekerwedstrijd verloren. Op ‘t Doesgoor werd het 1-2 voor Rood Zwart. In de verdediging van Hector stond geen enkele verdediger die vorig seizoen speelde. Dat ging een tijdje goed, Hector kwam zelfs op voorsprong door Unal Kel, maar na een paar grote kansen was daar toch de gelijkmaker. In de tweede helft had Hector op een enkele kleine kans na, weinig inbreng. Rood Zwart kreeg nog wel veel kansen en zorgde via Jesse Beukert voor de 1-2 eindstand. Hector eindigde de wedstrijd met tien man omdat Unal Kel in korte tijd door commentaar op de leiding rood kreeg. Volgende week wacht de laatste bekerwedstrijd, tegen Diepenheim zal er om de eer gestreden worden. Beide teams zijn namelijk al uitgeschakeld.

Gerelateerde berichten

  • Hector onderuit tegen Rood Zwart20 mei 2018 Hector onderuit tegen Rood Zwart Hector heeft vanmiddag de voorlaatste competitiewedstrijd met 3-0 verloren van Rood Zwart. In een gezapig duel was het voor rust al beslist. Na een kwartier schoot Thomas de Graaf de 1-0 […]
  • Hector wint door overtuigende tweede helft in Beckum9 oktober 2016 Hector wint door overtuigende tweede helft in Beckum Hector heeft vandaag de tweede seizoenszege geboekt. Na drie gelijke spelen werd vandaag in Beckum, uiteindelijk verdiend, met 1-3 gewonnen van TVO. Op sportpark 't Kruud'nhof had de ploeg […]
  • Hector onderuit bij koploper Barbaros4 december 2016 Hector onderuit bij koploper Barbaros Na de 0-3 nederlaag van vorige week op eigen veld tegen Rood Zwart, ging Hector vandaag opnieuw onderuit. Op sportpark Veldwijk in Hengelo was fe koploper in de vierde klasse B, Barbaros, […]
  • Hector boekt verdiende zege op Rood Zwart14 februari 2016 Hector boekt verdiende zege op Rood Zwart Hector boekte vanmiddag een uitstekende 1-3 zege in de Hofderby tegen Rood Zwart. In Delden werd het 1-3 voor de ploeg van trainer Mark Dijkstra. Al na een minuut was het raak voor de […]
  • GFC op weg naar nacompetitievoetbal12 april 2015 GFC op weg naar nacompetitievoetbal GFC heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de jacht op een plek in de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. De ploeg klopte in Enschede TVV met 1-2 en boekte daarmee de […]