Goors atleten op dreef in Laren en Enschede

Bij twee verschillende loopwedstrijden in de regio, hebben een aantal Goorse atleten zondag van zich doen spreken. Daarbij viel zelfs een overwinning te noteren, want in Laren wist Dianthe Scherphof de 1 kilometer lange jeugdwedstrijd van de Löp Wah Lös op haar naam te schrijven. Het Goorse talent finishte al na 4.09 minuten en was daarmee even snel als de eerste jongen.

Ook in Enschede was er succes voor de lopers. Daar wist Bernd Waanders, net als Scherphof lid van AV Goor ’75, derde te worden op de 2 Engelse mijlen van de Singelloop. Waanders finishte na 11.31 minuten en moest daarmee alleen Pim Bakker (Rijssen) en Robin Klamer (Beuningen) voor zich dulden. Op de 5 Engelse mijl, omgerekend acht kilometer, liep Michel van der Heide naar een tijd van 30.06 minuten. Daarmee werd hij vierde bij de mannen 40+.

Gerelateerde berichten

  • Scherphof snelste in thuiswedstrijd Bovenbergcross10 maart 2018 Scherphof snelste in thuiswedstrijd Bovenbergcross Het Goorse looptalent Dianthe Scherphof (foto) heeft zaterdag de Bovenbergcross gewonnen. De organisatie van die loopwedstrijd was in handen van AV Goor '75, de atletiekvereniging waarvoor […]
  • AV Goor krijgt trio nieuwe trainers4 januari 2017 AV Goor krijgt trio nieuwe trainers Liefst 28 jaar lang was Roel van Eijk de trainer van de senioren van Atletiekvereniging Goor '75, tot hij eind december 2014 afscheid nam. Nu heeft ook zijn opvolgster Esther van Wijnen […]
  • Cityrun kroont hardloopkampioenen Hof van Twente13 augustus 2018 Cityrun kroont hardloopkampioenen Hof van Twente Goorse hardlopers die op zaterdag 1 september deelnemen aan de AV Goor Cityrun by Night maken kans op een extra prijs. De organisatie van de hardloopwedstrijd door het Goorse stadshart […]
  • Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start4 januari 2019 Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start Ook dit jaar gaat AV Goor '75 aan het begin van het jaar van start met een nieuwe hardloopclinic. Komende maandag 7 januari is daarvoor de eerste training. Die start vanaf Sportpark De […]
  • Kerstdagen deren snelle Dianthe Scherphof niet27 december 2016 Kerstdagen deren snelle Dianthe Scherphof niet De Kerstdagen staan vaak in het teken van veel eten, feest en laat naar bed gaan, maar dat deerde Dianthe Scherphof (nummer 620 op de foto) op Tweede Kerstdag totaal niet. Zij deed in […]