Goors atleten op dreef in Laren en Enschede

Bij twee verschillende loopwedstrijden in de regio, hebben een aantal Goorse atleten zondag van zich doen spreken. Daarbij viel zelfs een overwinning te noteren, want in Laren wist Dianthe Scherphof de 1 kilometer lange jeugdwedstrijd van de Löp Wah Lös op haar naam te schrijven. Het Goorse talent finishte al na 4.09 minuten en was daarmee even snel als de eerste jongen.

Ook in Enschede was er succes voor de lopers. Daar wist Bernd Waanders, net als Scherphof lid van AV Goor ’75, derde te worden op de 2 Engelse mijlen van de Singelloop. Waanders finishte na 11.31 minuten en moest daarmee alleen Pim Bakker (Rijssen) en Robin Klamer (Beuningen) voor zich dulden. Op de 5 Engelse mijl, omgerekend acht kilometer, liep Michel van der Heide naar een tijd van 30.06 minuten. Daarmee werd hij vierde bij de mannen 40+.

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Scherphof snelste in thuiswedstrijd Bovenbergcross10 maart 2018 Scherphof snelste in thuiswedstrijd Bovenbergcross Het Goorse looptalent Dianthe Scherphof (foto) heeft zaterdag de Bovenbergcross gewonnen. De organisatie van die loopwedstrijd was in handen van AV Goor '75, de atletiekvereniging waarvoor […]
  • Van der Heide haalt prijzen op in Delden15 september 2019 Van der Heide haalt prijzen op in Delden Michel van der Heide heeft zondag de winst gepakt in de mannen 40+ categorie van de Twickelloop in Delden. De Goorse atleet, die onlangs verhuisde naar Hengelo, wist de vijf kilometer in […]
  • Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie19 januari 2020 Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie De Goorse hardloper Michel van der Heide (foto) is in de mannen 40+ categorie als derde geëindigd in de Twentse Cross Competitie. In dat klassement over in totaal zes veldlopen in de […]
  • Waanders snelt naar tweede plaats in Winterloop Enter4 januari 2020 Waanders snelt naar tweede plaats in Winterloop Enter Een dag voordat hij zondag waarschijnlijk een gooi zal doen naar titelprolongatie bij de Oliebollencross van VV Twenthe, heeft Bernd Waanders zich zaterdag op het podium gelopen in […]