Goors atleten op dreef in Laren en Enschede

Bij twee verschillende loopwedstrijden in de regio, hebben een aantal Goorse atleten zondag van zich doen spreken. Daarbij viel zelfs een overwinning te noteren, want in Laren wist Dianthe Scherphof de 1 kilometer lange jeugdwedstrijd van de Löp Wah Lös op haar naam te schrijven. Het Goorse talent finishte al na 4.09 minuten en was daarmee even snel als de eerste jongen.

Ook in Enschede was er succes voor de lopers. Daar wist Bernd Waanders, net als Scherphof lid van AV Goor ’75, derde te worden op de 2 Engelse mijlen van de Singelloop. Waanders finishte na 11.31 minuten en moest daarmee alleen Pim Bakker (Rijssen) en Robin Klamer (Beuningen) voor zich dulden. Op de 5 Engelse mijl, omgerekend acht kilometer, liep Michel van der Heide naar een tijd van 30.06 minuten. Daarmee werd hij vierde bij de mannen 40+.

Gerelateerde berichten

  • Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie19 januari 2020 Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie De Goorse hardloper Michel van der Heide (foto) is in de mannen 40+ categorie als derde geëindigd in de Twentse Cross Competitie. In dat klassement over in totaal zes veldlopen in de […]
  • Van der Heide haalt prijzen op in Delden15 september 2019 Van der Heide haalt prijzen op in Delden Michel van der Heide heeft zondag de winst gepakt in de mannen 40+ categorie van de Twickelloop in Delden. De Goorse atleet, die onlangs verhuisde naar Hengelo, wist de vijf kilometer in […]
  • Scherphof snelste in thuiswedstrijd Bovenbergcross10 maart 2018 Scherphof snelste in thuiswedstrijd Bovenbergcross Het Goorse looptalent Dianthe Scherphof (foto) heeft zaterdag de Bovenbergcross gewonnen. De organisatie van die loopwedstrijd was in handen van AV Goor '75, de atletiekvereniging waarvoor […]
  • AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol23 augustus 2021 AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert in de komende drie weken weer open trainingsavonden voor de jeugd. Die beginnen deze maandag 23 augustus. Op Sportpark De Horst aan de […]
  • AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics19 maart 2021 AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics Wie weer in beweging wil komen, beter wil hardlopen of meer loopkilometers wil maken kan vanaf komende maandag 22 maart weer bij AV Goor '75 terecht. De Goorse atletiekclub begint […]