GFC speelt gelijk in en tegen Delden

GFC heeft het tweede bekerduel in het nieuwe voetbalseizoen met 1-1 gelijk gespeeld tegen sv Delden. Op sportpark De Mors waren er in de eerste helft kansen voor beide ploegen en ging het lang gelijk op. Na 25 minuten tekende Olaf Siegers voor de openingstreffer namens GFC. Vijf minuten later werd het gelijk. In het tweede bedrijf werd GFC sterker en kreeg het een aantal goede mogelijkheden op de volle winst. Delden, onlangs nog winnaar van het Hoftoernooi, kreeg daarin één grote kans maar er werd niet meer gescoord. Door de puntendeling moet GFC komende zondag winnen van WVV’34 om door te bekeren. De ploeg uit Hengevelde won in en tegen Manderveen met 2-5 en heeft 6 punten uit 2 duels, GFC heeft er 4.

Gerelateerde berichten

  • Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend25 juli 2017 Ook bekerprogramma Goorse clubs bekend De Goorse voetbalclubs komen, voordat de nieuwe voetbalcompetitie begint eerst in actie in de poulefase van het regionale bekertoernooi. Op zondag 3 september speelt Hector daarin eerst […]
  • GFC dendert door7 april 2019 GFC dendert door De opmars van GFC in de vierde klasse G heeft vandaag een prachtig vervolg gekregen in de Hofderby tegen Sportclub Markelo. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-0 en dat is […]
  • GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden2 april 2017 GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B. De Hofderby tegen Rood Zwart werd in Delden met 0-2 gewonnen. GFC kwam goed uit de […]
  • Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde31 augustus 2018 Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde Het Hoftoernooi op sportpark 't Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al […]
  • GFC klopt Bornerbroek in bekertoernooi3 september 2017 GFC klopt Bornerbroek in bekertoernooi GFC heeft de eerste officiële wedstrijd in de nieuwe voetbaljaargang met 1-0 gewonnen van RKSV Bornerbroek. De rood zwarten waren op het iegen sportpark Heeckeren veel beter dan de […]