OV-chipkaart gevonden

In de omgeving van Goor is een OV-chipkaart gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met 06-46671772.

Gerelateerde berichten

  • Van wie is deze poes? (Update)8 augustus 2018 Van wie is deze poes? (Update) In de Helmersstraat loopt al een aantal weken een poes rond, waarschijnlijk is ze de weg kwijt en zoekt ze haar huis. Mist u deze poes, neem dan voor verdere informatie contact op met […]
  • Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)17 april 2017 Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update) Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar […]
  • Spijkerjasje gevonden langs weg richting Delden16 juli 2018 Spijkerjasje gevonden langs weg richting Delden Op het fietspad van Goor naar Delden is gistermiddag een spijkerjasje gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met 06-14035838.  
  • Sleutels gevonden Mossendamsweg6 juli 2018 Sleutels gevonden Mossendamsweg Op de Mossendamsweg is een sleutelbos gevonden, met daaraan onder andere een Opel-sleutel. Mist u deze, neem dan contact op met 06-42102691. 
  • Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival18 april 2017 Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival Tijdens het BigBand Festival, dat tweede Paasdag in het centrum van Goor plaatsvond, is een sleutelbos met daaraan een autosleutel gevonden. Diverse oproepen hebben de eigenaar niet […]