Ernstige verkeershinder Deldensestraat vanaf komende maandag

Het verkeer moet vanaf komende maandag (17 september) rekening houden met ernstige verkeershinder op de Deldensestraat. Daar zal, naast de saneringswerkzaamheden die al enige tijd bezig zijn, ook het riool vervangen worden. Daarnaast wordt de bestrating van het fietspad en het trottoir vernieuwd. Het gaat hierbij om het traject tussen de Iependijk en de Lindelaan aan de zijde van Auto Ruesink. Uit inspectie is gebleken dat het riool binnen 5 jaar vervangen moet worden. Dit gebeurt nu in combinatie met het schoonmaken van de verontreinigde bodem. De Deldensestraat heeft in het verleden bij veel regen vaak last gehad van wateroverlast. De werkzaamheden en de verkeershinder duren in ieder geval tot half december.

Gerelateerde berichten

  • Werkzaamheden Deldensestraat afgerond21 december 2018 Werkzaamheden Deldensestraat afgerond De werkzaamheden aan en op de Deldensestraat zijn vandaag afgerond. Naast de asbestsanering is daar het riool vervangen en is de bestrating van het fietspad en de stoep vernieuwd. De […]
  • Kruising Scherpenzeelseweg-Patrijzenstraat drie weken afgesloten6 december 2021 Kruising Scherpenzeelseweg-Patrijzenstraat drie weken afgesloten De kruising op de Scherpenzeelseweg met de Patrijzenstraat en de Fazantstraat is de komende weken afgesloten voor alle verkeer. Er wordt daar een extra rioolstelsel aangelegd waarmee […]
  • Asbestsanering: Lijsterstraat vijf weken dicht5 augustus 2020 Asbestsanering: Lijsterstraat vijf weken dicht De Goorse Lijsterstraat (foto) op De Whee is vanaf 17 augustus vijf weken afgesloten voor het saneren van alle voortuinen. Daarvan zijn er enkele vervuild met asbest maar preventief […]
  • Kloosterlaan tijdelijk afgesloten14 maart 2021 Kloosterlaan tijdelijk afgesloten Een deel van de Goorse Kloosterlaan is morgen afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met riool- en straatwerkzaamheden. Deze worden uitgevoerd vanaf de Hengevelderstraat. Het […]
  • Leeuwerikstraat toch eerder op de schop22 oktober 2018 Leeuwerikstraat toch eerder op de schop Het riool en het wegdek in de Leeuwerikstraat wordt toch eerder vervangen. Er ontstond onduidelijkheid na de beantwoording van vragen van SP-er Frank Stevens na klachten van buurtbewoners […]