Ernstige verkeershinder Deldensestraat vanaf komende maandag

Het verkeer moet vanaf komende maandag (17 september) rekening houden met ernstige verkeershinder op de Deldensestraat. Daar zal, naast de saneringswerkzaamheden die al enige tijd bezig zijn, ook het riool vervangen worden. Daarnaast wordt de bestrating van het fietspad en het trottoir vernieuwd. Het gaat hierbij om het traject tussen de Iependijk en de Lindelaan aan de zijde van Auto Ruesink. Uit inspectie is gebleken dat het riool binnen 5 jaar vervangen moet worden. Dit gebeurt nu in combinatie met het schoonmaken van de verontreinigde bodem. De Deldensestraat heeft in het verleden bij veel regen vaak last gehad van wateroverlast. De werkzaamheden en de verkeershinder duren in ieder geval tot half december.

Gerelateerde berichten

  • Werkzaamheden Deldensestraat afgerond21 december 2018 Werkzaamheden Deldensestraat afgerond De werkzaamheden aan en op de Deldensestraat zijn vandaag afgerond. Naast de asbestsanering is daar het riool vervangen en is de bestrating van het fietspad en de stoep vernieuwd. De […]
  • Bijeenkomst werkzaamheden haven21 maart 2017 Bijeenkomst werkzaamheden haven De gemeente organiseert maandag een informatiemiddag over de verbetering van het rioolstelsel in de haven in Goor. Bij de haven is sprake van structurele wateroverlast. Verbetering van het […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Leeuwerikstraat toch eerder op de schop22 oktober 2018 Leeuwerikstraat toch eerder op de schop Het riool en het wegdek in de Leeuwerikstraat wordt toch eerder vervangen. Er ontstond onduidelijkheid na de beantwoording van vragen van SP-er Frank Stevens na klachten van buurtbewoners […]
  • Riolen op De Whee worden gerenoveerd27 maart 2017 Riolen op De Whee worden gerenoveerd De riolen in een 13-tal straten op de De Whee in Goor krijgen vanaf volgende week een fikse opknapbeurt. Deze verkeren in een matige staat omdat op sommige plekken de doorstroming van het […]