Wijkvoorziening ’t Doesgoor in het teken van Sportinstuiven

Vanaf morgen 12 september start Wijkvoorziening ’t Doesgoor weer met ‘Sportinstuiven’, waarbij sportactiviteiten voor kinderen worden georganiseerd. Dit in het teken van de Nationale Sportweek, die van 12 t/m 29 september op het programma  staat. Als afsluiter wordt een er Open Dag gehouden waarbij Bas Nijhuis langs komt voor een lezing. Kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar zijn elke woensdag en donderdag vanaf 15.00 uur welkom. Deelname kost een euro en is inclusief fruit en wat te drinken.

Gerelateerde berichten

  • Welkomstbord Doesgoor van mozaïek20 januari 2017 Welkomstbord Doesgoor van mozaïek Het welkomstbord van Wijkvoorziening ’t Doesgoor is inmiddels bijna afgerond. Er is de laatste maand veel gemozaïekt op het complex van Hector, waar ook kinderen elke woensdag en donderdag […]
  • Stadsraad achter Doesgoor in subsidiekwestie12 juli 2017 Stadsraad achter Doesgoor in subsidiekwestie De Goorse Stadsraad heeft zich in heldere bewoordingen achter het standpunt van wijkvoorziening Het Doesgoor geschaard als het gaat om de subsidievraag voor het komende jaar. De gemeente […]
  • Vuurdoop vitaliteitsmarkt ’t Doesgoor4 januari 2017 Vuurdoop vitaliteitsmarkt ’t Doesgoor Wijkvoorziening ’t Doesgoor luidt het nieuwe jaar op 14 januari in met een vitaliteitsmarkt. In andere gemeenten blijkt deze markt een groot succes en dit jaar wordt het voor de […]
  • Kunstgras op ’t Doesgoor na verkoop veld aan Nijland Food1 maart 2016 Kunstgras op ’t Doesgoor na verkoop veld aan Nijland Food Op de plek waar nu het hoofdveld van sv Hector ligt op sportpark 't Doesgoor komt op korte termijn een hypermodern kunstgrasveld. De aanleg en financiering kan worden mogelijk gemaakt nu […]
  • Inloopochtend wijkvoorziening ’t Doesgoor14 november 2015 Inloopochtend wijkvoorziening ’t Doesgoor Bij wijkvoorziening ’t Doesgoor vindt komende dinsdag een inloopochtend plaats voor een gezellige ontmoeting. Onder het genot van een kop koffie kunt u kennismaken met de overige […]