Ledental Goor Collectief stijgt naar 225

Ondernemersvereniging Goor Collectief is fors gegroeid. In de afgelopen periode hebben zich veertien bedrijven aangemeld als nieuw lid waaronder FB Solutions, een onderneming in transportsystemen dat zich onlangs vestigde op industrieterrein Zenkeldamshoek (foto). Het ledental van Goor Collectief komt daarmee op 225. De sterke groei is voor een deel te danken aan de oprichting van de ZZP-sectie die met name actief is met het organiseren van lezingen en netwerkbijeenkomsten. Handel- en Industrie (HIND) is nog altijd de grootste sectie met maar 152 leden. Detail- en Horeca volgt met 58 leden. Naast de drie secties is er ook nog en seniorentak van Goor Collectief met daarin ondernemers ‘in ruste’.

Gerelateerde berichten

  • Harmsel nieuwe voorzitter HIND5 oktober 2016 Harmsel nieuwe voorzitter HIND Hans Harmsel is de nieuwe sectie-voorzitter van HIND. Dat is de industriĆ«le tak van ondernemersvereniging Goor Collectief (Handel, Industrie, Nijverheid, Dienstverlening). Harmsel is […]
  • Goor Collectief: Al 30 jaar dezelfde doelstellingen1 november 2018 Goor Collectief: Al 30 jaar dezelfde doelstellingen Nadat Goor eerst verschillende ondernemersverenigingen kende werd begin november van het jaar 1988 Goor Collectief opgericht. Het eerste dagelijks bestuur bestond destijds uit […]
  • Bart Wiegerinck nieuwe voorzitter Goor Collectief12 november 2015 Bart Wiegerinck nieuwe voorzitter Goor Collectief Bart Wiegerinck is de nieuwe voorzitter van ondernemersvereniging Goor Collectief. Hij volgt Roel Jochems op die gisteren tijdens de jaarvergadering in De Reggehof afscheid nam als preses […]
  • Hector heeft nu meer dan 100 vrouwelijke leden12 december 2016 Hector heeft nu meer dan 100 vrouwelijke leden Hector is sterk groeiende en dat komt niet in de laatste plaats door de komst van de wijkvoorziening en het vernieuwde complex. Met name het vrouwenvoetbal zit bij de groen witten sterk in […]
  • Publiek krijgt stem bij Ondernemer van het jaar-verkiezing2 november 2015 Publiek krijgt stem bij Ondernemer van het jaar-verkiezing Een noviteit bij de jaarlijkse Ondernemer van het jaar-verkiezing in Goor. Voor het eerst in de geschiedenis krijgt ook het publiek een stem bij het nomineren van de winkeliers en andere […]