Circus DoeMiddag in samenwerking met Apollo

Dit jaar bestaat Kinderboerderij ‘Het Kukelnest’ tien jaar. Ter ere daarvan houden de Activiteitenkukels maandelijkse activiteiten om dit te vieren. Zo ook zondag, vanaf 14.00 uur. Dan staat er in samenwerking met de Apollo een Circus DoeMiddag op het programma. Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van Het Kukelnest.

Gerelateerde berichten

  • Volleybal, Doemiddag en Open Huis Parochie14 september 2018 Volleybal, Doemiddag en Open Huis Parochie De evenementenkalender meldt voor dit weekeinde allereerst het volleybaltoernooi in De Mossendam vanavond voor buren, collega- of vriendenteams. Morgen is de eerste van twee Ukken […]
  • Bijleveld en de uil centraal op Het Kukelnest16 oktober 2017 Bijleveld en de uil centraal op Het Kukelnest Komende zondag wordt er een leerzame maar ook een gezellige Doemiddag op Kinderboerderij “Het Kukelnest” georganiseerd. Ank Bijleveld komt langs en gaat samen met de kinderen kijken naar […]
  • Doemiddag Kukelnest in teken van uitmarkt17 september 2015 Doemiddag Kukelnest in teken van uitmarkt Op de zesde Doemiddag van het jaar organiseert 't Kukelnest zondag een uitmarkt. Belangstellenden kunnen deze middag kennismaken met diverse verenigingen. Zo zijn onder meer Circus Caroly, […]
  • Het Kukelnest, al tien jaar een begrip30 september 2018 Het Kukelnest, al tien jaar een begrip Het was een vurige wens van honderden kids. Een kinderboerderij met een grote speeltuin. Aan het begin van deze eeuw werden de eerste plannen ontvouwd en sinds 4 oktober 2008 zag Het […]
  • Ook een DoeMiddag in de vakantie15 augustus 2018 Ook een DoeMiddag in de vakantie Dit jaar bestaat Kinderboerderij “Het Kukelnest” 10 jaar. De Activiteitenkukels hebben leuke plannen gemaakt om dit te vieren. Zelfs nog in de vakantie. Zo ook zondag. Dan is er van 14:00 […]