ZZP Hof van Twente bouwt online platform voor zzp’ers

De werkgroep ZZP Hof van Twente bouwt een online platform voor zzp’ers in de Hof, dat op 1 oktober in de lucht gaat. Zij vragen video- en fotografen in Goor en omgeving om een pakket samen te stellen, speciaal voor zzp’ers, waarmee zij zichzelf eenvoudiger, professioneler en effectiever kunnen profileren. ZZP-video/fotografen, gevestigd in de gemeente Hof van Twente die deel uit willen maken van deze ‘ZZP-video- en fotoclub’ kunnen zich aanmelden via e-mail:  info@nullzzphofvantwente.nl.

Gerelateerde berichten

  • Naast ZZP-sectie Goor Collectief ook ZZP_platform voor de hele Hof1 oktober 2018 Naast ZZP-sectie Goor Collectief ook ZZP_platform voor de hele Hof Naast de ZZP-sectie van Goor Collectief is er nu ook een gezamenlijk platform waarop ZZP-ers in de hele Hof van Twente zich kunnen profileren. Uit marktonderzoek, waarbij ruim 200 […]
  • Goor Collectief opent met actieve netwerkavond bij De Smidse25 augustus 2018 Goor Collectief opent met actieve netwerkavond bij De Smidse Na de zomermaanden start ook de ZZP-sectie van Goor Collectief weer vol energie met haar activiteiten. Er wordt geopend met een netwerkavond waarop men veel geïnteresseerden en nieuwe […]
  • Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief22 april 2017 Succesvolle start ZZP-sectie Goor Collectief Een bliksemstart voor de nieuwe sectie van ZZP-ers bij Boekwerk boven de Goorse bibliotheek. Daar waren 45 potentiële nieuwe leden aanwezig tijdens de eerste bijeenkomst. Zij werden […]
  • Vierde bijeenkomst voor ZZP’ers vanmiddag16 november 2017 Vierde bijeenkomst voor ZZP’ers vanmiddag De ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert vanmiddag (16-11) de vierde bijeenkomst voor haar leden en geïnteresseerden. Het is voor veel ondernemers vaak wat taaie stof, maar zaken […]
  • ZZP-lezing over visuele communicatie7 juni 2017 ZZP-lezing over visuele communicatie De nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert komende vrijdag 9 juni presentatie over visuele communicatie. Die wordt gehouden door de Goorse fotografe Barbara Trienen en grafisch […]