ZZP Hof van Twente bouwt online platform voor zzp’ers

De werkgroep ZZP Hof van Twente bouwt een online platform voor zzp’ers in de Hof, dat op 1 oktober in de lucht gaat. Zij vragen video- en fotografen in Goor en omgeving om een pakket samen te stellen, speciaal voor zzp’ers, waarmee zij zichzelf eenvoudiger, professioneler en effectiever kunnen profileren. ZZP-video/fotografen, gevestigd in de gemeente Hof van Twente die deel uit willen maken van deze ‘ZZP-video- en fotoclub’ kunnen zich aanmelden via e-mail:  info@nullzzphofvantwente.nl.

Gerelateerde berichten

  • Naast ZZP-sectie Goor Collectief ook ZZP_platform voor de hele Hof1 oktober 2018 Naast ZZP-sectie Goor Collectief ook ZZP_platform voor de hele Hof Naast de ZZP-sectie van Goor Collectief is er nu ook een gezamenlijk platform waarop ZZP-ers in de hele Hof van Twente zich kunnen profileren. Uit marktonderzoek, waarbij ruim 200 […]
  • Onderzoek: Veel ondernemers in de Hof moeten het over een andere boeg gooien27 april 2021 Onderzoek: Veel ondernemers in de Hof moeten het over een andere boeg gooien De coronacrisis noopt een aanzienlijk deel van de ondernemers in de Hof van Twente om het op de één of andere manier, over een andere boeg te gooien. Dit blijkt uit een onderzoek van de […]
  • ZZP-bijeenkomst bij Hodes30 januari 2020 ZZP-bijeenkomst bij Hodes Ondernemersnetwerk ZZP Hof van Twente is op donderdag 13 februari te gast bij Hodes Huisvesting in Goor. Antonie ter Harmsel deelt aldaar graag zijn kennis en ervaring met hen op het […]
  • ZZP Bijeenkomst over de vlog8 februari 2019 ZZP Bijeenkomst over de vlog De aantrekkingskracht van bewegend beeld. Het gemak van ‘even een filmpje kijken’ waarin snel en eenvoudig iets wordt uitgelegd. Een vlog voegt anno 2019 iets toe aan uw onderneming. ZZP […]
  • Workshop ZZP Goor Collectief20 november 2018 Workshop ZZP Goor Collectief De sectie ZZP van Goor Collectief houdt donderdag een bijeenkomst over time-management en werkprocessen. Tijdens de workshop time-management en werkprocessen bespreekt Daniëlle […]