Giel-mobiel bij Bert Eeftink

Een fraai stukje Goorse radio vanochtend op Radio Veronica. Daar was een zeven miunten durend live-gesprek te horen tussen de bekende radio-DJ Giel Beelen en Bert Eeftink. Hij was in het bezit van de rondreizende Mobiel van Giel die hij gisteren kreeg uit handen van Bökkers-muzikant Eric Neimeijer. Eeftink verhaalde onder meer over een ontmoeting tussen hem en Beelen tien jaar geleden. Ook kwam zijn theater-type Helligen Hendrik aan de orde. De Goorse theatermaker mag nu de Giel-mobiel weer doorgeven. Aan wie hij de mobiele telefoon doorgeeft wordt morgenvroeg duidelijk. “Het is in ieder geval iemand uit Enschede” aldus Eeftink. Het gesprek is via de site van Radio Veronica terug te luisteren of via de afbeelding hieronder. (foto slider: RTV Oost)

Gerelateerde berichten