Volleybal, Doemiddag en Open Huis Parochie

De evenementenkalender meldt voor dit weekeinde allereerst het volleybaltoernooi in De Mossendam vanavond voor buren, collega- of vriendenteams. Morgen is de eerste van twee Ukken Snuffeldagen bij GFC terwijl de Goorse kinderen zondagmiddag aan hun trekken komen tijdens de Doemiddag bij ’t Kukelnest. Daar zijn ook leden van Apollo aanwezig in het kader van het thema circus. De Goorse voetbalclubs spelen de laatste van drie poulewedstrijden in het bekertoernooi terwijl er zondagmiddag in de Parochiezaal van de Rooms Katholieke kerk (foto) een Open Huis waarin onder meer veel historisch materiaal te zien van de Petrus en Paulusparochie vanaf begin vorige eeuw. Voor alle evenementen klik HIER.

Gerelateerde berichten

  • Circus DoeMiddag in samenwerking met Apollo12 september 2018 Circus DoeMiddag in samenwerking met Apollo Dit jaar bestaat Kinderboerderij 'Het Kukelnest' tien jaar. Ter ere daarvan houden de Activiteitenkukels maandelijkse activiteiten om dit te vieren. Zo ook zondag, vanaf 14.00 uur. Dan […]
  • Uitmarkt voor kinderen op het Kukelnest13 september 2016 Uitmarkt voor kinderen op het Kukelnest De activiteitencommissie van Kinderboerderij “Het Kukelnest” hebben het programma klaar voor de zesde Doemiddag van dit seizoen. Komende zondag zijn 14:00 uur tot 16:00 uur. Het programma […]
  • Doemiddag Kukelnest in teken van uitmarkt17 september 2015 Doemiddag Kukelnest in teken van uitmarkt Op de zesde Doemiddag van het jaar organiseert 't Kukelnest zondag een uitmarkt. Belangstellenden kunnen deze middag kennismaken met diverse verenigingen. Zo zijn onder meer Circus Caroly, […]
  • Knutselen bij ’t Kukelnest17 oktober 2018 Knutselen bij ’t Kukelnest Komende zondag is de laatste Doemiddag voor kinderen bij kinderboerderij 't Kukelnest van het zomerseizoen 2018.  Vanaf 14:00 uur is de Goorse jeugd welkom om te 'Knutselen met kralen'. […]
  • Wat gaat er gebeuren bij ’t Kukelnest?20 september 2018 Wat gaat er gebeuren bij ’t Kukelnest? Wat moet er in de toekomst allemaal gaan gebeuren bij kinderboerderij 't Kukelnest. Dat is de centrale vraag tijdens de ledenvergadering komende dinsdag in het gebouw op het terrein aan de […]