Sleutelbos gevonden in Rozenstraat

Bij de ingang van Salut aan de Rozenstraat is een sleutelbos gevonden.  Aan de sleutelbos hangt een autosleutel en een aantal andere sleutels. De eigenaar kan de sleutels op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur ophalen bij Salut.

Gerelateerde berichten

  • Jordy zoekt zijn portemonnee27 augustus 2018 Jordy zoekt zijn portemonnee Jordy is zijn portemonnee verloren met daarin onder andere zijn ID-kaart. Kunt u Jordy helpen? Neem dan contact met hem op via 06-28086311.
  • Fiets wacht op eigenaar29 juni 2018 Fiets wacht op eigenaar Al geruime tijd staat er bij Salut in de Rozenstraat een fiets van het merk Gazelle te wachten op de eigenaar. In eerste instantie stond deze voor het pand, maar is door medewerkers in de […]
  • Bril gevonden aan de Diepenheimseweg8 april 2016 Bril gevonden aan de Diepenheimseweg Op de weg van Goor naar Diepenheim, in de buurt van een bankje, is een bril gevonden. De bril in ingeleverd bij Hans Anders in Goor. De eigenaar kan zich daar melden.
  • Abraham voor Edwin van `t Schip28 augustus 2017 Abraham voor Edwin van `t Schip Edwin van `t Schip, alias Wipneus, heeft zich ook bij de club van 50 gevoegd. De spelvrienden "Kolonisten van Catan" hebben de Abraham gezet en samen met de jarige geproost op deze […]
  • Sleutelbos gevonden op Het Jannink8 mei 2017 Sleutelbos gevonden op Het Jannink In de omgeving van de Lidl op Het Jannink is een sleutelbos, met daaraan twee sleutels en een blauw labeltje gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-54695207.