Update: Kater Mozart weer terecht

Rianne en Pascal zijn hun gecastreerde kater Mozart kwijt. De twee jaar oude kat is dinsdagavond rond zeven uur voor het laatste gezien op Het Jannink. Normaal brengt Mozart de nacht altijd binnen door, waardoor Rianne en Pascal bezorgt zijn. Mozart is een zwarte kater met een witte snoet, witte pootjes en een witte buik/hals. Het is een mensenvriend en hij is erg aanhankelijk. Wie Mozart heeft gezien kan contact opnemen met Rianne of Pascal.

Update: Mozart is weer terug bij Rianne en Pascal. Zij willen iedereen die informatie heeft gegeven heel erg bedanken.

mozart

Gerelateerde berichten

  • Katje zwerft in buitengebied (UPATE)21 maart 2011 Katje zwerft in buitengebied (UPATE) Deze kat zwerft sinds twee dagen rond in het buitengebied van Goor richting Enter. Het cypersgrijze katje heeft groene ogen, 3 witte sokjes (pootjes) en voor een heel klein wit vlekje op […]
  • Kat vermist van de Gossinksweide (Update)23 juni 2012 Kat vermist van de Gossinksweide (Update) De kater van Ate Brunnekreef is sinds vanmorgen vermist. De grote kat, genaamd Frodo, is weggelopen van de Gossinksweide. Frodo is een zwart-grijze kat met witte vlekken. Hij heeft een […]
  • Kater Gijs vermist omgeving centrum (Update)14 juni 2013 Kater Gijs vermist omgeving centrum (Update) Sinds begin deze week zijn Tim en Jaimie hun kater Gijs kwijt. Gijs is een opvallende witte kat met 3 stippen op zijn kop. Zijn vacht is aan één kant helemaal wit, de andere kant is wit […]
  • Update: Zwarte hond weer terecht11 juli 2011 Update: Zwarte hond weer terecht Wouter ten Zijthof is zaterdagmiddag zijn zwarte hond kwijtgeraakt. De hond liep weg toen hij naar de ondergrondse afvalbak liep. Het gaat om een klein hondje met een witte bef. De hond […]
  • Update: Brammetje kiest het hazepad25 september 2011 Update: Brammetje kiest het hazepad John en Suzanne zijn op zoek naar hun kat Brammetje die sinds vrijdagavond niet meer gezien is. Mocht iemand hem gezien of gevonden hebben dan graag contact opnemen met het stel. Update: […]