Jan Bosman overleden

‘Goor kent Jan en Jan kent Goor’ is de treffende tekst in de rouwadvertentie in de krant van vandaag. Goor is een markante persoonlijkheid kwijt want Jan Bosman is overleden. Bosman was cliënt bij Aveleijn en woonde in Goor in de locatie Lindehof. In zijn laatste fase werd hij verzorgd in De Stoevelaar. Jan Bosman, die in zijn kinderjaren op de Laarschool zat, was bekend om zijn karakteristieke stemgeluid en was in zijn goeie jaren letterlijk en figuurlijk overal ‘aanwezig’. Onder meer bij SV Hector waar hij ook jarenlang een graag geziene gast was, onder meer bij thuiswedstrijden van het eerste elftal. Komende maandag is er gelegenheid om afscheid te nemen in de hal van de Hofkerk van 10.00 uur tot 10.15 uur. Daarna is er in de kerk een dankdienst en de begrafenis op de algemene begraafplaats. Jan Bosman is 77 jaar geworden.

Jan Bosman, twee jaar geleden, tijdens zijn 75e verjaardag

Gerelateerde berichten

  • Groot feest voor Jan Bosman11 juni 2016 Groot feest voor Jan Bosman Het is onmiskenbaar één van de meest markante Gorenaren. Met zijn typische tred en stemgeluid al jaren een echte BG-er die gisteravond op grootse wijze in het zonnetje werd gezet. Jan […]
  • Toen de Sint nog met de trein kwam…17 november 2018 Toen de Sint nog met de trein kwam… Met de intocht van Sinterklaas, morgen in de Goorse haven, in het vizier, kijken wij al even traditioneel terug naar vervlogen tijden in het archief van de stichting Historisch Goor. […]
  • Nieuwe beamer en scherm van Hector voor Aveleijn15 februari 2018 Nieuwe beamer en scherm van Hector voor Aveleijn De stichting Aveleijn kan voor de activiteiten op kinderboerderij 't Kukelnest een nieuwe beamer én een scherm tegemoet zien. Dit zal worden betaald met het geld dat door de jeugdleden van […]
  • Hectorlegende Mengerink overleden24 augustus 2017 Hectorlegende Mengerink overleden Hij was een legende in Hectorkringen en ver daarbuiten. Henk Mengerink, alias De Pinne. Afgelopen maandag overleed hij op 90-jarige leeftijd. Mengerink was al 80 jaar (!) lid van de […]
  • Oald Goor: De winkel van Bosman23 oktober 2018 Oald Goor: De winkel van Bosman Het was een begrip aan het begin van de vorige eeuw. De winkel van Bosman. Gerrit Johan Bosman was een middenstander met aanzien in 't Twentse Haagje en had een winkel met allerhande […]