Bloembollen planten voor bijen op Burendag

De jaarlijkse Burendag start volgende week zaterdag met het planten van een groot aantal bloembollen. 11 buurtverenigingen en 3 scholen in de Hof van Twente hebben hiervoor in totaal 30 pakketten van 1000 bloembollen gereserveerd via deze actie van De Groene Loper. De bollenactie richt zich met name op bijen in de stadsrand en het buitengebied. In Goor worden er bollen geplant in de van Hoevellstraat, op ’t Gijmink en bij kindcentrum Monkie in de Rozenstraat. Het doel is om een bloeiende groene loper te hebben in het voorjaar van 2019 en de jaren daarna.Wie wil helpen met het planten van de bloembollen kan mailen naar info@groeneloperhofvantwente onder vermelding van de locatie waar je het liefst zou willen helpen. Je ontvangt dan een bevestiging met de tijden en de locatie.