Goed voorbereid op huizenjacht met de Rabobank

Op 6 oktober is de NVM Open Huizen Dag. Ben je op zoek naar een koopwoning? Het kopen van jouw droomhuis kan gezien de huidige woningmarkt een hele uitdaging zijn. Belangrijk dus om vooraf te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. De Rabobank helpt daarbij: Online en tijdens inloop-spreekuren in de regio.

Financieel gezond leven en wonen
Een eigen woning is een belangrijk fundament voor een financieel gezond leven. Door af te lossen op de hypotheek bouw je meestal een vermogen op. En op de lange termijn kan de waarde van je woning ook nog eens stijgen. Dat klinkt goed! Maar dan moet je eerst wel in de gelegenheid zijn om dat droomhuis te bemachtigen. Door de schaarste aan betaalbare woningen is het soms, vooral in de grote steden, nodig om snel te beslissen. Dit vraagt om een goede voorbereiding, zodat je vooraf weet of jouw droomhuis ook betaalbaar is. En of je de maandlasten kunt betalen. Dat is zeker zo belangrijk om prettig te kunnen wonen én leven.

20 Jaar korting op een hypotheek
De hoogte van de maandlasten hangt onder andere af van de hypotheekvorm en de rentevaste periode. Kies je voor een hypotheek bij de Rabobank met een rentevaste periode van 20 jaar, dan profiteer je nu 20 jaar van een extra scherpe hypotheekrente. Meer informatie en de actievoorwaarden vind je op Rabobank.nl/wonen.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek
Als je die woning op die droomplek hebt gezien, dan wil je natuurlijk snel schakelen. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs op telefoonnummer
(074) 245 67 89. Handig als je wilt weten of de actie ook iets voor jou kan zijn.

Inloopspreekuren
Je bent ook van harte welkom tijdens één van onze inloop-spreekuren in Borne of Hengelo. Tijdens onze inloopspreekuren kun je zonder afspraak binnenlopen met al je vragen over hypotheken.
• vrijdagmiddag tussen 13.30 en 17.00 uur, Marskant 5 in Hengelo en Grotestraat 162 in Borne
• zaterdagochtend tussen 9.30 en 12.30 uur, Marskant 5 in Hengelo

Kijk ook op Rabobank.nl/wonen voor de handige online rekenhulp. Daarmee weet je snel waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Het invullen is eenvoudig en zo gebeurd. Je krijgt direct een volledig beeld van jouw toekomstige hypotheek en maandlasten.