Tonny ‘Cash’ Mengerink gefilmd in de Meene

Hij is levensgenieter pur sang en maakte vorig jaar nog furore tijdens de Goorse Revue. Zijn stemgeluid krijgt op Facebook, waar hij bijna dagelijks zingend te zien is, steeds meer aanhangers en er zijn zelfs plannen om hem centraal te stellen tijdens een concert, ergens in Goor. Tonny ‘Cash’ Mengerink fietst dagelijks door de Meene en het Weldam, speelt op zijn gitaar en zingt. Daarmee is hij ‘domweg gelukkig’. De bijzondere Gorenaar werd vandaag gevolgd door RTV Oost dat voor het programma Expeditie Oost een reportage maakte die via deze LINK te zien is.

Gerelateerde berichten

  • Ellen Verdriet en Tonny Mengerink in Goorse Revue8 november 2017 Ellen Verdriet en Tonny Mengerink in Goorse Revue De Goorse topzangeres Ellen Verdriet gaat optreden tijdens de Grote Goorse Revue. De 22-jarige Verdriet, zangeres bij de vermaarde First Showband, is gestrikt voor een bijzonder duet waar […]
  • Nagenieten van de Goorse Revue…26 november 2017 Nagenieten van de Goorse Revue… Zo'n 1100 Gorenaren genoten in de afgelopen twee weekeinden van de sketches en liedjes tijdens de Grote Goorse Revue. Deze begon met de broer van AndrĂ© Rieu die zijn eigen bijzondere kijk […]
  • Goorse Revue bijna uitverkocht15 november 2017 Goorse Revue bijna uitverkocht De voorstellingen van de Goorse Revue, komend weekeinde en het weekeinde daarna zijn nagenoeg uitverkocht. Er zijn alleen nog enkele kaarten voor de eerste twee (van vier) uitvoeringen van […]
  • Goorse Kerstrevue al volledig uitverkocht21 oktober 2019 Goorse Kerstrevue al volledig uitverkocht Het ging razendsnel in de afgelopen week. De beschikbare kaarten voor de Grote Goorse Kerstrevue waren in een mum van tijd uitverkocht. De Goorse Revue, gemaakt door Bert Eeftink en Paul […]
  • Revue, A Capellafestival en Hofpopvoices24 november 2017 Revue, A Capellafestival en Hofpopvoices Een overvolle evenementenagenda voor wat betreft het laatste weekend van november met vanavond en morgenavond de 3e en 4e Goorse Revue in zaal De Ster. Deze voorstellingen zijn volledig […]