Bakker Meinders verrast bewoners Specreyse

Bewoners van de Specreyse te Goor werden deze week spontaan verrast. In deze straat viel namelijk de straatprijs van Meinders De Echte Bakker. Alle bewoners van deze straat troffen in hun brievenbus een cadeaubon aan waarmee zij een gratis brood mogen afhalen in de winkel van bakker Ruben Meinders. Daarnaast werd een van de bewoners van de Specreyse getrakteerd op een heerlijke gevulde tas met lekkernijen. Meinders: “Op tv zie ik Gaston Starreveld altijd mensen gelukkig maken in het land. Als bakker maken we de mensen altijd blij met ons versgebakken brood en gebak. Toch leek het me enorm leuk om de mensen in onze buurt eens persoonlijk te verrassen met een leuke geste. De ludieke actie wordt goed gewaardeerd, we krijgen veel positieve reacties binnen.”

Gerelateerde berichten

  • Vergeest runt Goorse Ami-kapsalon19 januari 2012 Vergeest runt Goorse Ami-kapsalon Linda Vergeest uit Glanerbrug is de nieuwe eigenaresse van de Ami-kapsalon in de Goorse Grotestraat. De kapster uit Glanerbrug is door het overkoepelende Ami-concern gevraagd om de nieuwe […]
  • Aqua Plus deelt studiebeurzen uit30 juni 2015 Aqua Plus deelt studiebeurzen uit De zogenoemde Aqua+ Studiebeurzen zijn dit jaar gegaan naar Ruben Burink uit Almelo en Marleen Vossestein uit Krimpen aan de IJssel. Zij gaan voor het Goorse bedrijfonderzoek doen naar […]
  • Bakker Meinders opent vestiging in Goor29 april 2017 Bakker Meinders opent vestiging in Goor Bakkerij Meinders opent op korte termijn een vestiging in het centrum van Goor. Bakker en eigenaar Ruben Meinders van de regionale winkelketen gaat in het pand aan de Grotestraat 66 waar […]
  • Leferink start verkoopstyling25 november 2011 Leferink start verkoopstyling Mariëlle Leferink van Thuisin heeft dit jaar de opleiding 'Verkoopstyling' met succes afgerond bij House of KIKI, bekend van de programma's TV Makelaar en Uitstel van Executie. De Goorse […]
  • Nieuwe fysiotherapiepraktijk op De Whee14 maart 2011 Nieuwe fysiotherapiepraktijk op De Whee Arthur Smit opent vandaag een nieuwe praktijk voor fysiotherapie en fysiofitness op De Whee. De Gorenaar (foto) heeft zijn intrek genomen in het pand van fotograaf Ruben Keestra aan de […]