Ladies-night, theater-preview en start voetbalcompetitie

De evenementenkalender laat voor dit weekeinde allereerst de viering van het 5-jarig bestaan van De ‘nieuwe’ Ster zien. Het eerste lustrum van de familie Weerkamp in het horeca-etablissement wordt vanavond opgeluisterd door DJ Coba. Vanavond is er ook een dart-toernooi in buurthuis op ’t Gijmink. Morgenavond is er een Ladies-night bij café Johnys. Daar kunnen de Goorse dames dan vanaf 21:00 uur terecht. Dit weekeinde begint, na een aantal weken van bekervoetbal, ook de competitie voor de Goorse voetballers op alle niveau’s. Komende zondag is vanaf 14:30 uur ook de preview op het nieuwe theaterseizoen in De Reggehof waarvan de foyer overigens onderhevig is aan een stevige verbouwing. Het voorproefje op de voorstellingen wordt gepresenteerd door Arijan van Bavel (foto), bekend als Adje uit de het toenmalige Vara-programma ‘Mooi! Weer de Leeuw’. Voor alle evenementen klik HIER.

Gerelateerde berichten

  • Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae…18 mei 2018 Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae… Een volle evenementenagenda voor dit weekeinde. Vandaag wordt de expositie geopend van de Goorse kunstenaar Wolter Wiegerinck die 20 van zijn meesterwerken tentoon stelt in het Goors […]
  • Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag19 oktober 2018 Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het optreden van Zoutmus in De Reggehof. Onder de titel 'Kuikens van beton' komt een vijfkoppig gezelschap met muzikaal cabaret. […]
  • Pink Floyd, Playbackshows en ondernemer van het jaar…12 januari 2018 Pink Floyd, Playbackshows en ondernemer van het jaar… De Goorse evenementenkalender meldt voor vanavond het jubileumconcert (10 jaar) van The Pink Floyd Project onder de titel Acoustic Echoes (foto). De 10-koppige band met zang van onder meer […]
  • Griezeltocht, Jeans en live muziek…2 november 2018 Griezeltocht, Jeans en live muziek… De Goorse evenementenkalender voor het komende weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die vanavond weer wordt gehouden vanaf het Weversplein bij Lekker Leuk. Vanavond is bij De […]
  • Adje trapt theaterseizoen af15 september 2018 Adje trapt theaterseizoen af De preview van het nieuwe theaterseizoen is volgende week zondag om 15.00 uur. In de foyer kunnen belangstellenden een kijkje nemen in de theaterzaal en krijgen ze een blik in de agenda. […]