Darttoernooi in buurthuis ’t Gijmink

In buurthuis Villa ’70 op ’t Gijmink is morgenavond (vrijdag) een darttoernooi. Wie wil kan meedoen. Deelname is gratis, de consumpties niet, meldt het perscommunique. Wie er wil darten kan zich opgeven via telefoonnummer 0653346079.

Gerelateerde berichten

  • Goorse dart-competitie in de maak22 augustus 2020 Goorse dart-competitie in de maak Er komt, als het aan de initiatiefnemers ligt, op korte termijn een Goorse dart-competitie. Goor kent veel dart-teams die normaliter de wedstrijden spelen bij de DVO ( Dart Vereniging […]
  • Gijminkbewoners haken hartjes voor de Hof26 april 2020 Gijminkbewoners haken hartjes voor de Hof Vrijwilligers van buurthuis ’t Gijmink (Villa'70) hebben vele rode hartjes gehaakt voor ouderen, zieken en eenzamen in Goor en omgeving. Zij roepen nu op om ook mee te haken en zo nog […]
  • Sterk optreden Klaasen bij UK Open8 maart 2020 Sterk optreden Klaasen bij UK Open Jelle Klaasen is zondag in de kwartfinale van de UK Open gestrand. De Goorse darter moest daarin zijn meerdere erkennen in Daryl Gurney, de nummer acht van de wereldranglijst. Pas in de […]
  • Klaasen verliest van North en strandt in kwartfinale European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen verliest van North en strandt in kwartfinale European Darts Trophy Jelle Klaasen heeft opnieuw een knappe overwinning geboekt op de European Darts Trophy. De Goorse topdarter boog vandaag een 1-4 en 3-5 achterstand om in een 6-5 zege tegen de Duitser […]
  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]