Darttoernooi in buurthuis ’t Gijmink

In buurthuis Villa ’70 op ’t Gijmink is morgenavond (vrijdag) een darttoernooi. Wie wil kan meedoen. Deelname is gratis, de consumpties niet, meldt het perscommunique. Wie er wil darten kan zich opgeven via telefoonnummer 0653346079.

Gerelateerde berichten

  • Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink28 december 2017 Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink De eerste avond over energiebesparing voor de inwoners van de Iependijk, Schoolstraat, Anjerstraat, Rozenstraat en Leliestraat is op 15 januari in buurthuis villa '70 op 't Gijmink. De […]
  • Zomerspelen van start op ’t Gijmink21 juli 2016 Zomerspelen van start op ’t Gijmink Vandaag starten de zogenoemde Zomerspelen bij Villa 70 op 't Gijmink. Vanaf 13.30 uur zijn kinderen tussen de 4 en 12 jaar welkom om vandaag mee te doen aan mini-competitie voetbal en […]
  • Villa 70 viert eerste lustrum9 februari 2017 Villa 70 viert eerste lustrum Het is deze maand vijf jaar geleden dat Villa 70 in Goor in gebruik is genomen. Het buurthuis werd in het nieuwe Gijmink in 2012 geopend en dat wordt komende dinsdag, 14 februari, gevierd. […]
  • Manuel, darten en carnaval24 februari 2017 Manuel, darten en carnaval Naast de diverse carnavalsfestiviteiten waar we gisteren over berichtten met onder meer de feestavond van CV Sterzo vanavond, zijn er ook nog andere aansprekende activiteiten in het […]
  • Darttoernooi voor koppels bij De Buurman16 december 2016 Darttoernooi voor koppels bij De Buurman CafĂ© de Buurman organiseert komende zondag een darttoernooi voor koppels. Daarvoor kunnen duo's zich vanaf 13.30 uur ter plekke inschrijven of daarvoor per email: mikekaspers@nullhotmail.com […]