Start schaatsseizoen Goorse IJsclub aanstaande

Het lijkt erop dat de laatste nazomerdag van 2018 in de afgelopen week was en dat is voor de Goorse schaatsfanaten het sein om de ijzers weer uit het vet te halen. Op zaterdag 6 oktober gaat het nieuwe seizoen van start van de trainingsgroep van de Goorse IJsclub op het kunstijs van de IJsbaan Twente in Enschede. Wie mee wil trainen kan zich inschrijven voor één van drie proeflessen die worden aangeboden voor eventuele nieuwe leden. De kunnen meedoen voor €5,00 per keer op de zaterdagochtend van 8.30 uur tot 9.40 uur. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina en de website van de Goorse IJsclub.

Gerelateerde berichten

  • Goorse IJsclub gaat weer trainen in Enschede21 september 2022 Goorse IJsclub gaat weer trainen in Enschede De leden van de Goorse IJsclub gaan vanaf zaterdag oktober weer van start met de trainingen op de IJsbaan Twente in Enschede. Er wordt van 08:30 uur tot 09:40 uur getraind onder leiding […]
  • IJsbaan morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar12 februari 2021 IJsbaan morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar IJsbaan ’t Slag in Goor gaat morgen open voor kinderen tot en met 15 jaar. In het kader van het Coronavirus en de geringe ijsdikte gelden er strenge eisen. De jongste kinderen mogen met 1 […]
  • IJsvloer wordt steeds dikker28 februari 2018 IJsvloer wordt steeds dikker De ijsvloer van de Goorse ijsbaan 't Slag is vannacht weer flink aangegroeid maar nog niet dik genoeg om te kunnen schaatsen. De vereiste 7 centimeter is nog niet overal gehaald en er […]
  • De ijzers gaan weer onder24 september 2017 De ijzers gaan weer onder Na een regenachtige periode maken we ons op voor een prachtig nazomerweekend en lijkt het schaatsseizoen mijlenver weg. Toch kriebelt het voor de leden van de Goorse IJsclub al enige tijd […]
  • Goorse schaatsclub gaat weer trainen in Enschede18 september 2021 Goorse schaatsclub gaat weer trainen in Enschede Op zaterdag 9 oktober start het nieuwe schaatsseizoen van de Goorse IJsclub. Vanaf dat moment zal er iedere zaterdag geschaatst worden op de IJsbaan Twente in Enschede van 08:30 uur uur […]