Goorse clubs openen seizoen tegen onbekende opponenten

Voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs start morgen de competitie met duels tegen tegenstanders die relatief onbekend zijn en waartegen in de historie niet of spaarzaam is gespeeld. Twenthe gaat op bezoek bij promovendus Sportlust Glanerbrug dat vorig jaar de eerste amateurkampioen van Overijssel was en oppermachtig bleek in de vierde klasse A. Het was de tweede titel op rij voor de ploeg van trainer Hilbert van Gils die ook voor dit seizoen de nodige ambities heeft. Twenthe is er alles aan gelegen het seizoen goed te beginnen in derde klasse A, zeker na de 6-1 oorwassing van vorige week tegen vierdeklasser Rood Zwart in het bekertoernooi. GFC, dat ook dit seizoen weer voor de titel gaat, treft in de vierde klasse H op eigen veld, Haarle. Die ploeg eindigde vorig jaar als zesde in de competitie net boven sv Broekland, de eerste tegenstander van sv Hector in de nieuwe competitie. De tussenstanden van de duels van de Goorse clubs zijn morgenmiddag live te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo5 mei 2018 Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven […]
  • Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen12 mei 2018 Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen Waar GFC, dat morgen op bezoek gaat gaat bij Markelo, zich na de 3-2 zege van afgelopen donderdag op die ploeg, in alle rust kan voorbereiden op de nacompetitie voor promotie is voor […]
  • Cruciale eindfase voor Goorse clubs23 maart 2011 Cruciale eindfase voor Goorse clubs Net als in de Eredivisie loopt ook het amateurvoetbal richting het eind. En voor de Goorse clubs is de beslissende fase er allerminst één van uitblazen. Voor vv Twenthe, sv Hector en GFC […]
  • Boers verruilt ON voor Grol15 maart 2011 Boers verruilt ON voor Grol Ronnie Boers is volgend seizoen trainer van het tweede elftal van SV Grol. De Goorse oefenmeester neemt na de huidige jaargang afscheid van Oranje Nassau. Boers traint het tweede elftal […]