Alom gezelligheid tijdens Burendag 2018

Het is de vierde zaterdag van september en dat betekent landelijke Burendag. Op verschillende plekken in Goor wordt het evenement, dat bedoeld is om gezellig samen te komen en iets goeds te doen voor de buurt, gevierd. Na een bakje koffie of thee werden vanochtend alle springveren in werking gezet. Op ‘t Gijmink, langs de Deldensestraat en in de van Hoevellstraat werden het openbare groen en diverse voortuintjes opnieuw ingepoot met allerlei verschillende bloembollen. Op ’t Heeckeren, bij het Stocreve, werd er iets aan het speeltuintje gedaan. Er stond al een tijdje een picknick-bank, maar nu besloot de buurt er ook een rieten parasol boven te plaatsen. Naast het bankje werd er ook aandacht besteed aan de bloemenbakken. In de zomer zal elke buurt er letterlijk en figuurlijk de vruchten er van gaan plukken. Ook elders in Goor werden activiteiten georganiseerd in het kader van nationale Burendag. (klik op ‘lees meer’ voor extra foto’s)