Trouwring van Carlies vermist

In de categorie vermiste voorwerpen een dierbare trouwring. Het gaat om de ring van Carlies Parr: “Ik ben deze waarschijnlijk gisteren verloren in de omgeving van het centrum, station of Kevelhammerhoek. Het is een zilverkleurige ring.” De eerlijke vinder kan contact opnemen met 06-33926671.

Gerelateerde berichten

  • Fototoestel verloren bij het kanaal18 januari 2012 Fototoestel verloren bij het kanaal In de categorie vermiste artikelen deze week een fotocamera. “Afgelopen zondag ben ik mijn fototoestel een Sony DSC-H55 verloren aan de waterkant of parkeerplaats bij een bankje achter het […]
  • Zilveren ring gevonden bij station26 november 2012 Zilveren ring gevonden bij station Zaterdag is bij de fietsstalling op het station een zilveren ring met steen gevonden. Voor meer informatie kan de eigenaar contact opnemen via telefoonnummer 0547-275466. 
  • Fietssleutel gevonden op het Station6 oktober 2013 Fietssleutel gevonden op het Station In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een sleutelbos. "Op het station een sleutel bos gevonden van het merk Zadi. Een zwarte fietssleutel met een klein zwart sleuteltje", aldus […]
  • Sleutel verloren in omgeving station31 juli 2013 Sleutel verloren in omgeving station In de categorie vermiste artikelen vandaag een huissleutel met grijze sleutelhanger. Deze wordt al sinds afgelopen vrijdag gemist. Mocht iemand een sleutel hebben gevonden in de buurt van […]
  • Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen5 juni 2014 Sleutelbos zoekgeraakt tijdens fietsen In de categorie vermiste artikelen vandaag een sleutelbos. Marinus Kleinsman verloor vorige week onder andere zijn auto- en huissleutels. "Het meest waarschijnlijk ben ik ze kwijtgeraakt […]