Trouwring van Carlies vermist

In de categorie vermiste voorwerpen een dierbare trouwring. Het gaat om de ring van Carlies Parr: “Ik ben deze waarschijnlijk gisteren verloren in de omgeving van het centrum, station of Kevelhammerhoek. Het is een zilverkleurige ring.” De eerlijke vinder kan contact opnemen met 06-33926671.

Gerelateerde berichten

  • Gymnastiekuitvoering Excelsior1 juni 2010 Gymnastiekuitvoering Excelsior Gymnastiekvereniging houdt op zaterdag 5 juni haar tweejaarlijkse uitvoering. Zo'n driehonderd leden zullen twee voorstellingen geven in sporthal De Mossendam. De eerste uitvoering is om […]
  • Schoolfeestlied Apollo ‘De Quarantente’ met clip online25 juni 2020 Schoolfeestlied Apollo ‘De Quarantente’ met clip online Het Schoolfeestnummer 'De Quarantente' van Apollo staat vanaf nu met videoclip online en is onder meer te zien op het Youtube-kanaal van deze site via deze LINK. Het lied over Schoolfeest […]
  • Doesgoor ‘uniek in de provincie’ zoekt bestuurslid en vrijwilligers18 september 2020 Doesgoor ‘uniek in de provincie’ zoekt bestuurslid en vrijwilligers Wijkvoorziening ‘t Doesgoor wordt steeds vaker een voorbeeld voor andere initiatieven in andere gemeenten in het land. In de afgelopen week was Roy de Witte in Goor op bezoek. De […]
  • Weer Kiev-jongeren naar Goor26 maart 2009 Weer Kiev-jongeren naar Goor Er komt in juni een twintigtal Oekrainse jongeren naar Goor voor het volgen van een educatief en cultureel programma. De jongeren uit kiev in de leeftijd van 14 en 15 jaar komen op […]
  • Forse stijging OZB28 augustus 2009 Forse stijging OZB De onroerende zaakbelasting gaat in de komende jaren fiks omhoog. Volgend jaar moet de burger in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente al twee procent meer betalen dan nu. Daarna […]