Hennie Alink te gast in Portret

Hennie Alink is zondag om 11.00 uur te gast in Portret van Hofstreek FM. Alink begeleidde topzwemsters naar de internationale top. Naast haar Goorse plaatsgenoot Hinkelien Schreuder trainde hij ook met onder meer Marleen Veldhuis. Ook de tafeltennissport is bij Hennie niet onbekend. Verder organiseert hij triathlon-wedstrijden in Markelo. De herhaling van de uitzending is op maandag 1 oktober om 20.00 uur. Hofstreek FM is te ontvangen 107.6 FM en op de kabel in de gehele Hof van Twente. De techniek is in handen van Gerben Klein Nagelvoort. Het programma wordt gepresenteerd door Ciska Freriksen.  

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Wiljan van Regteren in Radioportret20 september 2018 Wiljan van Regteren in Radioportret Wiljan van Regteren is komende zondag te gast in 'Portret'. Op Hofstreek FM zal de eigenaar van Wiljan's Wijnhuis vertellen over zijn leven en passie voor wijn. De 63-jarige Gorenaar […]
  • Henk Kwast in Radioportret12 juni 2018 Henk Kwast in Radioportret Komende zondag 17 juni, is Henk Kwast te gast bij Jonneke Adolfsen in het programma Portret van Hofstreek FM. Henk Kwast was mede-oprichter en mede-eigenaar van het bedrijf Bruins en […]
  • André Comminotto in Radioportret11 april 2018 André Comminotto in Radioportret André Comminotto staat komende zondag centraal in het Radioportret van Hofstreek FM. De Goorse conciërge van de Reggehof met Italiaanse roots doet vanaf 11:00 uur een uur lang zijn verhaal […]
  • Angélique Lamme centraal in Portret26 december 2017 Angélique Lamme centraal in Portret Angélique Lamme (54) is zondag op de laatste dag van dit kalenderjaar te gast bij Hofstreek Portret. Angélique is van huis uit verpleegkundige en inmiddels werkzaam in managementfuncties […]