Caroly steelt de show in Duinrell

Caroly heeft gisteren met een wervelende show de harten gesloten op het Tina-festival op attractiepark Duinrell. Het Goorse Jeugdcircus gaf cachet aan het thema circus door als enige erkend genootschap haar kunsten te vertonen. Op het speciale circusveld wisten vele bezoekers de circustent van Caroly te vinden en mee te doen met de workshops. Ook de show van de Goorse artiesten kreeg veel applaus. De steltenlopers van Caroly werden als ware sterren onthaald en gingen met belangstellenden op de foto. Voor meer foto’s en filmpjes check de Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly15 januari 2018 Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly Het Goorse Jeugdcircus Caroly komt in het laatste weekeinde van februari met een nieuwe show. In sporthal De Mossendam zijn er voorstellingen op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Caroly […]
  • Boeiende en gevarieerde show circus Caroly26 februari 2018 Boeiende en gevarieerde show circus Caroly Het was enerverend voor de jonge circusartiesten van Circus Caroly. De nieuwe show onder de naam 'De vier jaargetijden' werd een nieuwe show gepresenteerd in sporthal De Mossendam met […]
  • Jubileumshow Circus Caroly21 november 2014 Jubileumshow Circus Caroly Het weekend van de waarheid voor Circus Caroly (foto). De acrobaatjes maken zich op voor de jubileumvoorstelling waaraan maanden is gewerkt. Circus Caroly staat zaterdag en zondag op de […]
  • Goors jeugdcircus geplaatst voor finale ‘Circus got talent’20 juni 2017 Goors jeugdcircus geplaatst voor finale ‘Circus got talent’ Het Goorse jeugdcircus Caroly is geselecteerd voor de finale van de prestigieuze landelijke wedstrijd 'Circus got talent' voor circustalenten van 8 tot 18 jaar. Caroly is één van de acht […]
  • Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam18 mei 2017 Caroly en zitmaaierraces in Wiene-Zeldam Het is dé opmaat naar de zomerfeesten in de regio en in het bijzonder een mooie opmaat naar het Goorse School- en Volksfeest. De zomerfeesten in Wiene-Zeldam, net buiten Goor naast de […]