Brute inbraak in woning Buitenhagen

Aan de Buitenhagen in Goor is ingebroken in een woning waarbij ook flinke schade en een ravage werd aangericht. De brute inbraak vond gisteren plaats tussen 09.15 en 21:30 uur. Vermoedelijk hebben dieven in de avonduren toegeslagen want het licht in de woning brandde op diverse plaatsen. Om binnen te komen werd een deur met grof geweld opengebroken. Het hele huis werd doorzocht en de bewoners troffen overal een enorme ravage. De Politie Hof van Twente heeft enkele foto’s gedeeld met toestemming van de bewoners, om de impact van deze inbraak te benadrukken. Wie iets gezien of gehoord heeft wat bij kan dragen tot het oplossen van dit delict kan contact opnemen met de politie door te bellen met 0900-8844 of middels een persoonlijk bericht via Facebook.

Foto’s: Politie Hof van Twente