File na aanrijding met veel blikschade op N346

Averij op de maandagochtend. Het verkeer tussen Goor en Ambt Delden op de N346 heeft volledig vastgestaan vanwege een ongeval. Twee auto’s zijn betrokken geraakt bij een aanrijding. Een van de auto’s reed al op de provinciale weg en de andere auto kwam vanaf de Veldhuisweg de N346 op. Vermoedelijk zagen de bestuurders elkaar over het hoofd en was een botsing het gevolg. Er ontstond een fikse file, welke 20 minuten bedroeg. Een van de betrokkenen is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. De brokstukken zijn in de loop van de ochtend opgeruimd en de auto’s worden afgevoerd. Foto’s: Hof van Twente Fotografie

Gerelateerde berichten

  • Drie voertuigen betrokken bij ongeluk net buiten Goor22 mei 2019 Drie voertuigen betrokken bij ongeluk net buiten Goor Op de N346 in Ambt Delden net buiten Goor zijn vanmiddag een auto, bestelbus en een motorrijder in botsing gekomen. De bestelbus knalde achterop de auto, waarna een kettingreactie […]
  • Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg31 maart 2018 Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg Op de kruising Haaksbergerweg met de rondweg N346 in Goor zijn vanochtend drie auto's op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het verkeer, dat langs het ongeval werd geleid door de […]
  • Politie controleert fel op snelheid net buiten Goor22 mei 2019 Politie controleert fel op snelheid net buiten Goor Dat het accent bij tijd en wijle op het controleren van snelheid ligt bij de politie is zeker in de afgelopen week wel duidelijk geworden. Daar waar de N347 (Goor-Rijssen) regelmatig […]
  • Dodelijk ongeval N347, weg tijdelijk afgesloten13 oktober 2017 Dodelijk ongeval N347, weg tijdelijk afgesloten Een fataal ongeval met grote gevolgen op de N347. Daarbij is een motorrijder vanochtend om het leven gekomen ter hoogte van de afslag A1. De identiteit van het slachtoffer kan nog niet […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]