Olympia 1 begint met twee zeges

Het eerste team van Olympia is de najaarscompetitie in de eerste klasse C uitstekend begonnen met twee overwinningen. In Twello werd afgerekend met Trias, terwijl ook Vitesse aan de zegekar werd gebonden door de Goorse equipe. Trias werd met 7-3 verslagen, tegen Vitesse was het verschil minimaal: 6-4. Het tweede team van Olympia, ook acterend op hetzelfde niveau (1e klasse B) ging tweemaal met 6-4 onderuit. 

Gerelateerde berichten

  • Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia8 november 2017 Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia De tafeltennissers van Olympia 1 waren dit weekend niet opgewassen tegen koploper De Toekomst uit Lochem. De Goorse equipe werd met 9-1 weggespeeld. Donderdag staat voor Olympia in Losser […]
  • Olympia boekt opnieuw overtuigende zege6 februari 2017 Olympia boekt opnieuw overtuigende zege De tafeltennisheren van Olympia hebben ook hun tweede duel overtuigend gewonnen. In Enschede werden de studenten van Thibats 2 met 7-3 verslagen. Door de overtuigende zege heeft Olympia de […]
  • Olympia degradeert maar blijft eersteklasser15 januari 2018 Olympia degradeert maar blijft eersteklasser Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia blijft ondanks degradatie toch actief in de eerste klasse. De Goorse ploeg won de laatste competitiewedstrijd met 6-4 van concurrent DTS […]
  • Wisselend succes tafeltennissers Olympia9 oktober 2017 Wisselend succes tafeltennissers Olympia Wederom een nederlaag voor de tafeltennisheren van Olympia 1. Zij werden dit weekeinde over de knie gelegd bij het Almelose Blauw Wit. Het werd maar liefst 9-1. Die cijfers stonden ook op […]
  • Tafeltennissers Olympia allebei onderuit26 september 2017 Tafeltennissers Olympia allebei onderuit De tafeltennissers van Olympia 1 en 2 hebben allebei een moeilijke competitiestart gemaakt. In de 1e klasse D ging het eerste team in de ouverture in Lochem tegen de Toekomst 4 met 7-3 ten […]