Constantijn plant bloembollen

Dit weekend was het Burendag; voor elf buurtverenigingen en vier scholen was het zelfs een Groene Burendag. Verspreid over de hele gemeente, zijn 30.000 biologische bloembollen geplant. Zo hebben de kleuters van de Prins Constantijnschool geholpen met het planten van de bloembollen. Ze hebben hard gewerkt op en rond de bomen van het speelplein van Monkie: op een kleurrijk voorjaar.

Gerelateerde berichten

  • Alom gezelligheid tijdens Burendag 201822 september 2018 Alom gezelligheid tijdens Burendag 2018 Het is de vierde zaterdag van september en dat betekent landelijke Burendag. Op verschillende plekken in Goor wordt het evenement, dat bedoeld is om gezellig samen te komen en iets goeds […]
  • Asbest eruit, bollen erin…21 september 2018 Asbest eruit, bollen erin… Aanstaande zaterdag is het landelijke burendag. In ’t Gijmink in Goor is het Groene Burendag. Er worden 5000 bollen geplant in de wijk onder het motto 'Asbest eruit, Bollen erin'. De […]
  • Bloembollen planten voor bijen op Burendag15 september 2018 Bloembollen planten voor bijen op Burendag De jaarlijkse Burendag start volgende week zaterdag met het planten van een groot aantal bloembollen. 11 buurtverenigingen en 3 scholen in de Hof van Twente hebben hiervoor in totaal 30 […]
  • Geld voor vergroening buurt via Oranjefonds1 juni 2022 Geld voor vergroening buurt via Oranjefonds Vanaf vandaag kunnen buren, buurttuinen, verzorgingshuizen, sportclubs, verzorgingstehuizen, scoutinggroepen, scholen, kinderopvang en andere maatschappelijke initiatieven financiën […]
  • Martin Rosink Beste Buur 20211 november 2021 Martin Rosink Beste Buur 2021 Martin Rosink, woonachtig in Ambt Delden en werkzaam bij bouwbedrijf Roetgerink in Goor, is verkozen tot 'Beste Buur' van het jaar 2021 in de Hof van Twente. Hij werd door een jury […]