Kees Krouwel 50 jaar

Kees is 50 jaar, Ja dat is echt waar!
Deze handige bakker,
is elke dag vroeg wakker.
Hij brengt de brood tot aan de deur en dat is fijn.
Maar vandaag mag er gebak bij zijn.
Met al zijn vrienden en familie op de camping één groot feest,
Dit samen met onze feestbeest… KEES!!
Willem, Aline, Nicole, Gerben, Melvin en de rest van de familie en vrienden willen hem van harte feliciteren.
keeskrouwel

Gerelateerde berichten

  • vivi_25 jaar9 mei 2012 Vivi Wolterink ziet halve Sarah Vandaag viert Vivi haar 25e verjaardag en is daarmee de zoveelste binnen de vriendinnengroep die de halve Sarah ziet. De vriendinnen willen dit dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. […]
  • Gedichtje voor jarige Laura18 maart 2012 Gedichtje voor jarige Laura Een gedichtje in de mailbox van de Lief en Leed-redactie. En dat allemaal omdat Laura van Coeverden achttien jaar is geworden: Ja, ja, het is echt waar, Laura is alweer 18 jaar. Deze […]
  • ronald_westendorp50 220 oktober 2012 Ronald Westendorp ziet Abraham Ronald Westendorp mag zich vanaf heden tot de 50 jarigen rekenen. Dat is ook de uitkomst van de rekensom "18 jaar met 32 ervaring", zoals het spandoek in zijn tuin aangeeft. Het feest […]
  • Albert Veling ziet Abraham26 november 2010 Albert Veling ziet Abraham Volgens zijn vrienden, buren en familie zou je het niet zeggen, maar Albert Veling is inmiddels ook toegetreden tot de eliteclub van vijftigers. Uiteraard mag dit niet zomaar voorbij gaan […]
  • Janine Oolbekkink nu ook 25 jaar1 augustus 2012 Janine Oolbekkink nu ook 25 jaar Afgelopen zaterdag is Janine 25 jaar geworden. Hoewel Sjaan, zoals haar vriendenkring naar noemt, normaal niet achteraan staat bij een feestje was ze niet van plan er veel aandacht aan te […]