Sinterklaashuis bij Zippytoys

Sinterklaas krijgt dit jaar in Goor onderdak bij het nieuwe Zippytoys in de Grotestraat. De Goedheiligman komt met zijn gevolg op zondag 18 november aan in de Goorse haven en zal in de week voor zijn verjaardag van 29 november tot en met 5 december bivakkeren in het Goorse stadshart. Zippytoys is op dit moment bezig om de speelgoedwinkel uit te breiden. Het leegstaande deel naast de huidige winkel wordt erbij aangetrokken waardoor de winkel meer dan twee keer zo groot zal worden. “We hopen de verbouwing op 16 oktober klaar te hebben en de nieuwe winkel een dag later te kunnen openen met het Sinterklaas-huis erin.” aldus Judit Zuidberg van Zippytoys.

Gerelateerde berichten

  • Sinterklaashuis weer bij Zippytoys20 oktober 2019 Sinterklaashuis weer bij Zippytoys Als Sinterklaas weer voet op Goorse bodem heeft gezet zal hij zijn intrek nemen in het Sinterklaashuis dat, evenals vorig jaar, weer wordt gebouwd in de speelgoedwinkel Zippytoys aan de […]
  • Caroly, Excelsior en Apollo bij intocht Sinterklaas10 november 2018 Caroly, Excelsior en Apollo bij intocht Sinterklaas De intocht van Sinterklaas volgende week zondag in de Goorse haven belooft weer een waar spektakel te worden. De Waterpieten beloven vanaf 13:00 uur een grootse show neer te zetten voordat […]
  • Intocht Sinterklaas groot waterspektakel14 november 2021 Intocht Sinterklaas groot waterspektakel Het mocht, gelukkig voor de Goorse kinderen, allemaal doorgaan en ze waren er dan ook in grote getale. Het was enorm druk in de Goorse haven waar de Goorse Stuntpieten er op het water […]
  • Sinterklaasintocht in Goor wordt evenement met corona-toegangsbewijs voor volwassenen8 november 2021 Sinterklaasintocht in Goor wordt evenement met corona-toegangsbewijs voor volwassenen Als de overheid deze week niet met aanvullende maatregelen komt, is het komende zondag weer feest voor de Goorse kinderen tijdens en na de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten, in de […]
  • Pieten blijven hoe dan ook zwart in Goor14 augustus 2020 Pieten blijven hoe dan ook zwart in Goor Het is hoog zomer en normaliter is dat niet de tijd om het te hebben over het Sinterklaasfeest in december. De landelijke Zwarte Pieten-discussie zorgt er echter voor dat dit soebat […]