Sarah voor Lenie Averdijk

Lenie  Averdijk heeft zich sinds 12 juli 2011 aangesloten in de rij van eeuwige Sarah’s. De familie Averdijk wil haar dan ook hartelijk feliciteren met dit heugelijke feit en zij wensen dat Lenie er nog heel lang van kan en mag genieten.
lenie1

Gerelateerde berichten

  • Swingende Sarah voor Inge Markerink23 februari 2019 Swingende Sarah voor Inge Markerink Feest vooraf aan het Hachreyse tijdens het mooi maken, swinging Inge viert haar 50ste verjaardag. Daar mag een borrel op worden gedronken, want Inge is dé alleskunner pur sang. Bij Apollo […]
  • Elske is 50 jaar5 juli 2011 Elske is 50 jaar Een grote koe in de tuin bij 'Sarah' Elske Oltwater. De Goorse wordt vandaag 50 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven, vinden familie en vrienden. Deze feliciteren haar dan […]
  • Willeke Pijfers ziet Sarah1 december 2015 Willeke Pijfers ziet Sarah Een grote Sarah vormt vandaag de sierlijke toegangspoort van 't Twentse Haagje. Willeke Pijfers is 50 en dat mag Goor weten. De sympathieke brunette geniet in Goor en omgeving bekendheid […]
  • Desi Tieman vijftig jaar12 juni 2017 Desi Tieman vijftig jaar Een Sarah voor Desi Tieman. De Goorse is vijftig geworden en dat mag niet onvermeld blijven. Ze werd verrast met een spandoek door haar familie, die haar via deze weg ook digitaal in het […]
  • Candi ziet Sarah30 januari 2012 Candi ziet Sarah Candi is vandaag 50 jaar geworden. De familie, vrienden en buren willen Candi een hele fijne verjaardag wensen. Rozen, rumbonen en rode wijnGoed ik mag dan nu wel 50 zijn Maar ik weet […]