Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether

De liefhebbers van piratenmuziek komen in het Goorse vanaf vandaag weer vier dagen lang uitgebreid aan hun trekken. Thuis via de radio en bij café Buddy’s waar de uitzendingen verzorgd worden door de Goorse piratenzenders Los Banditos, T.P.E., T.V.J, P.T.Z. en Popeye FM. De etherpiraten, die dag en nacht uitzenden, organiseren daarnaast ook allerlei andere activiteiten én optredens zijn in de komende dagen. Zo is er morgenavond een Piratenavond, op zaterdag een verrassingsact en speciale artiest terwijl de zondag op zijn Goors wordt afgesloten als de Goorse André Hazes, Geert Endeman, zijn opwachting maakt én het SMS-duo met Marcel Mengerink en Paul Schabbink de slotact zijn op de zondagavond. De toegang is op alle dagen gratis.

Gerelateerde berichten

  • Goorse piraatjes klaar voor marathonuitzending20 september 2017 Goorse piraatjes klaar voor marathonuitzending Ze hebben er weken naartoe geleefd en vanaf morgenavond is het zover. Dan zijn de Goorse Piraatjes weer in de lucht met een marathonuitzending die tot maandagochtend zal duren. Er wordt […]
  • ‘Goorse jongs’ voltreffer bij de Tapperij25 juni 2022 ‘Goorse jongs’ voltreffer bij de Tapperij Na de kinderoptocht veel muzikaal vermaak bij De Tapperij. Een aanhanger met instrumenten werd de straat opgeschoven waarna een aantal Goorse muzikanten het publiek vermaakte met country […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)21 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (14) Dé Schoolfeesthit voor dit jaar is vandaag online gekomen. Het feestelijke 'Wie stoat in de Goorse Tente' is gemaakt en gezongen door Paul Schabbink en geproduceerd door Marcel […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)17 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (10) Wagenbouwgroep Löp wa lös heeft vandaag een eigen nummer gepresenteerd. Het feestelijke en tijdloze lied gaat over de groep zelf en is geschreven en gezongen door Paul Schabbink en […]
  • Schoolfeestrevue: Hilarisch en ontroerend20 juni 2020 Schoolfeestrevue: Hilarisch en ontroerend De afgelopen twee dagen werd in de achterzaal van zaal De Ster de Schoolfeestrevue opgevoerd. Vier shows voor steeds dertig personen in verband met de Coronamaatregelen. De […]